Urban Decay lanseres hos Kicks!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Med sin nytenkende og urbant influerte makeup tar det hyllede amerikanske merket Urban Decay skrittet inn på det Nordiske skjønnhetsmarkedet sammen med KICKS. Urban Decay er et veletablert merke verden over som har gjort suksess siden lanseringen i hjemlandet i 1996 – og nå er det altså på tide for Norden å få glede av Urban Decay!

– Fordi vi er markedsledere innenfor makeup har vi et veldig stort fokus på å kunne tilby våre kunder det aller beste. Urban Decay er en merkevare som lenge har vært etterspurt av våre kunder og vi er derfor utrolig glade for endelig å kunne legge til Urban Decay til vårt sortiment hos KICKS. Selvsagt er vi vel også stolte over at Urban Decay har valgt KICKS som den eneste forhandleren i Norge, sier Karin Svensson, Sortimentssjef hos KICKS.

KICKS kommer til ha hele Urban Decay sortimentet i utvalgte* butikker og på kicks.no – men 73 butikker har tilgang til Urban Decay via butikkenes iPads.

– Ettersom alle våre butikker er utrustet med Ipads er hele KICKS sortimentet alltid tilgjengelig i alle butikker, uansett hvor liten eller stor butikken er. Butikkens iPad er koblet til kicks.no og selgerne i butikk gjør veldig enkelt en bestilling til kunden som betaler direkte i kassen, kontant om man vil, og i løpet av noen dager blir varen levert hjem. På den måten blir nå også Urban Decay tilgjengelig i nærmeste KICKS-butikk, uansett hvor man befinner seg i landet, forteller Zrinka Wergeland, Marketing Manager for KICKS i Norge.

bdwi3wjskc7uiinm3u2m

, ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21