Esthetique + KICKS = Sant!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

For noen måneder siden slo Esthetique seg sammen med Kicks i Norge. I Norden har Kicks nå 251 butikker med 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter, og alle står klare for å hjelpe deg!

Nå som Esthetique og Kicks slår seg sammen er vår misjon å skape Norges desidert beste skjønnhetstilbud for deg. Våre makeupartister, hudterapeuter og skjønnhetseksperter står alle klare for å hjelpe deg å velge rett blant det beste innenfor makeup, duft, hud- og hårpleie.

I løpet av høsten har vi begynt å smelte sammen det beste fra våre ulike konsepter, og tolv utvalgte Esthetique-parfymerier har blitt ombygd til helt nye butikker. De har fått mange nye og spennende merker, og et nytt navn: Kicks.

Vi har ganske enkelt beholdt alt du likte med Esthetique – den gode servicen, personalet og merkene du kjenner godt – og i tillegg har vi lagt til mye mer som du kommer til å elske!

I Esthetique parfymeriene vil du fortsatt finne de vanlige klassiske favorittene fra merker som for eksempel: Dior, Chanel, Lancome, Clinique, Estée Lauder, Biotherm og Clarins. Alle tilbud som du finner i Kicks magasinet gjelder selvsagt uansett om butikkene heter Esthetique eller Kicks, men vær oppmerksom på at lokale avvik i forhold til sortiment kan forekomme.

Velkommen til en spennende vår med Kicks – your beauty destination!

Kicks inviterer til åpning fredag 21.september kl.10.00!

ÅPNINGSTILBUD
20% rabatt på alle mascara fra Lancôme (ord. pris fra kr 285–310)*

20% rabatt på ALLE produkter fra Paco Rabanne (ord. pris fra kr 195–615)*

Bliss handcream 75,-

*Tilbudet gjelder så langt lageret rekker t.o.m. 28.09.2012.

 

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-22