Ivan Frisør og Barbershop har åpnet

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Endelig har vi fått egen barberer på Kvadrat! Men det er ikke bare barbering Ivan driver med. Ivan Shekhy eier og driver Ivan Frisør og Barbershop, han har over 10 års erfaring i frisøryrket. Tidligere har han jobbet i Tyskland og Tyrkia og har nå jobbet 4 år i Norge. Ivan Shekhy har også tatt flere kurs i barbering/fading i Spania og Hellas. Han har som mål å holde seg oppdatert på de nyeste trendene i frisør-verdenen og videreformidler denne kvaliteten til sine ansatte. 

Det er viktig for oss å lytte til kunden og å gi deg den frisyren du ønsker. Vi tilbyr klassisk hårklipp med fade, skjegg styling og barbering.  I Salongen kan du også kjøpe kvalitets produkter til skjegg og hår. Vi ønsker at kundene skal føle seg hjemme i vår salong og setter kundeservice høyt, sier Ivan.

På Kvadrat ligger salongen like innenfor hovedinngang C vis a vis Nille og Amundsen Spesial. Åpningstidene følger senterets åpningstider med åpent fra kl. 10-21 hverdager og 10-18 lørdager.

Det er flere ulike behandlinger du kan velge mellom hos Ivan Frisør og Barbershop. Kanskje du bare trenger å nappe noen bryn som er på ville veier, eller skjegget kan trenge en stuss? Du kan ta en helt vanlig herreklipp eller farge håret etter eget ønske. Uansett er du velkommen på drop-in time eller du kan forhåndsbestille time. Studenter og ungdommer har spesialpriser. Priser trykk her.

Dette er stedet for menn som vil ha litt hverdagsluksus uten at det trenger å koste skjorta. Et sted kun for menn med litt annerledes og kult interiør som gir en god og lun stemning. Ivan og hans team sørger for kvalitet fra start til slutt.

Det er også en glimrende gaveidé å gi et gavekort på besøk hos Ivan Frisør og Barbershop. Det kan være til bursdager, jul eller andre anledninger du vil gjøre stas på en gutt eller mann som fortjener en oppmerksomhet.

Nå er Ivan og hans team klar til å trimme skjegg og klippe hår i nye og flotte lokaler på Kvadrat. Dette bilde er ikke fra salongen på Kvadrat.

, ,

Ett svar til Ivan Frisør og Barbershop har åpnet

  1. Anonym 28. oktober, 2020 den 23:13 #

    Det jobber en creepy mann her som stirrer på jenter:)
    Han flytte seg for å se på oss…

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-22