Sommerens nye dingser fra Clas Ohlson!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Sommerens produktslipp er rett rundt hjørnet og hos Clas Ohlson ser vi frem mot en ny sesong fylt av dingser til alle og enhver. Her har vi samlet noen av trendene for årets sommersesong, med bilder av de nyhetene vi tror blir kundefavoritter.

Gresstrimmer
Lukten av nyklippet plen er virkelig et tegn på at sommeren er i gang. Black & Decker sin nye kabelfrie gresstrimmer sørger for å få jobben gjort, og vel så det! Med kantskjærer og gressklipper i ett og samme produkt vil det bli lettere enn noen gang å holde hagen velstelt. Det sørger det effektive drivsystemet E-Drive for. At den leveres med et 18 V/2,0 Ah-batteri, håndtak med 2-håndsgrep, og teleskopskaft for å gi optimal kontroll, er heller ingen ulempe. Vi i Clas Ohlson er mildt sagt veldig spente på lanseringen av vår nye gresstrimmer.

31-1231 B&D gresstrimmer STC1820CM 18V City Mower kr. 1498,- (veil.1698,-)
51-1857 Batteri 18V 2,0Ah Li-ion kr. 877,-

Aktivitetsarmbånd
Vi ser hyppigere at kunder kjøper elektronikk for å bedre helsen. Fitbit Flex aktivitetsmåler er en annen populær dings som vi mener kommer til å bli en soleklar trend denne sommeren. Ved å legge inn sine personlige mål, vil armbåndet hjelpe deg å komme i form ved å gi både motivasjon og inspirasjon – hentet fra aktivitets- og søvnmålingene den tar. Med en rekke andre funksjoner som automatisk synkronisering, skritteller, kaloriforbruksmåler, søvnmåler m.m., gjør dette armbåndet deg mer bevisst på egen helse og trening. Uten tvil sommerens kjøp for de som har som mål å bli mer aktive og for de som allerede er aktive!

31-1430 Fitbit Flex aktivitetsmåler kr. 998,-

Robotstøvsuger
De siste sesongene har robotstøvsugere ligget høyt oppe på listene våres. Denne sommeren vil vi kunne tilby kundene, modellen Neato BotVac 70e. Som en av de mest intelligente robotstøvsugerne i klassen, vil man virkelig kunne lene seg tilbake i sofaen mens rommene i huset blir støvfrie. Den vet hvor den er, hvor den har vært og hvor den skal – den tar for seg rom for rom. Fra USB kopling for software oppdateringer og trappesensor, til markedets bredeste børster, er vi sikre på at dette produktet passer i ethvert hjem.

34-1748 Neato BotVac 70e kr. 3998,-

dingser

El-sykkel

2014 er året el-sykkelen kommer til å ta av i Norge, og vi er stolte av å presentere vår nye el-sykkel. Etter en backpackertur i Asia, ble to svenske gründere inspirert til å designe en el-sykkel tilpasset vårt nordiske landskap. Utfallet ble en unisex el-sykkel ved navnet Off Course. Med et 36V (10Ah) batteri og en 250W motor vil den få deg frem i et kupert terreng – og inntil 50km på en ladning. Fullt utstyrt med blant annet LED-belysning, LCD-skjerm, og sammenleggbare pedaler, følger vi trenden i det vi mener er blitt et modent marked for el-sykler. Hvem vet, kanskje el-sykkelen kan ta over for bilen eller mopeden din? Vi har tatt inn fire modeller fra Off Course til årets sesong.

31-1187 Off Course Svart kr. 8995,-
31-1187-1 Off Course Hvit kr. 8995,-
31-1187-2 Off Course Rød kr. 8995,-
31-1187-3 Off Course Blå kr. 8995,-

Sommerens nye dingser-2
Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

I dag er det
stengt