Disse var best i 2018

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel
JUBEL: Det var stor jubel da Levis, Capone & Mrs Capone, Tilbords, Change, NetOnNet, McDonalds, Rituals og Sunkost mottok hedersprisene tirsdags formiddag. Newbie og Cutters fikk prisen i etterkant.

 

Hvert år kåres butikkene på Kvadrat som har utmerket seg gjennom året. Den gjeveste prisen av dem alle er «årets butikk», som gikk til Change Lingerie.

– Det er fantastisk å få anerkjennelse for jobben vi gjør. Vi har stort fokus på å gi bra service og er et godt team, sier butikkleder på Change Lingerie Kvadrat, Annika Lea.

Målbevisst fra start

Da hun begynte som butikkleder i november i 2017, og den allerede fikk pris for årets julehandel i januar, forsto hun at butikken hadde potensiale.

– Jeg satte meg raskt et mål om å bli årets butikk internt i Change. Å bli årets butikk på Kvadrat er enda større, sier Lea og smiler.

Stolt butikkleder

Hun er utrolig stolt over teamet sitt og måten de utfyller hverandre på.

– Vi våger å utfordre hverandre for å gjøre hverandre bedre, sier hun.

En stor forvandling

Ifølge senterleder på Kvadrat, Bent O. Hansen, har Change Lingerie de siste årene gjennomgått en forvandling, og teamet i butikken har sammen med butikksjef Annika i spissen, levert en butikk som har oppnådd utrolig gode resultater i 2018.

– Personlig service er noe de satser stort på, og vi vet at kundene setter stor pris på gode opplevelser. Hos Change Lingerie blir hver eneste kunde utrolig godt ivaretatt når de skal finne undertøyet som passer best til dem, sier senterleder, Bent O. Hansen.

ÅRETS BUTIKK: Butikkleder på Change Lingerie Kvadrat, Annika Lea, er utrolig stolt over prisen for årets butikk.

 

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

I dag er det
stengt