Åpningstider
| Dag | Åpningstider |
|---|---|
| Mandag 1. desember |
10:00 - 22:00 |
| Tirsdag 2. desember |
10:00 - 22:00 |
| Onsdag 3. desember |
10:00 - 22:00 |
| Torsdag 4. desember |
10:00 - 22:00 |
| Fredag 5. desember |
10:00 - 22:00 |
| Lørdag 6. desember |
10:00 - 19:00 |
| Søndag 7. desember |
14:00 - 19:00 |
| Dag | Åpningstider |
|---|---|
| Mandag 8. desember |
10:00 - 22:00 |
| Tirsdag 9. desember |
10:00 - 22:00 |
| Onsdag 10. desember |
10:00 - 22:00 |
| Torsdag 11. desember |
10:00 - 22:00 |
| Fredag 12. desember |
10:00 - 22:00 |
| Lørdag 13. desember |
10:00 - 19:00 |
| Søndag 14. desember |
14:00 - 19:00 |
| Mandag 15. desember |
10:00 - 22:00 |
| Tirsdag 16. desember |
10:00 - 22:00 |
| Onsdag 17. desember |
10:00 - 22:00 |
| Torsdag 18. desember |
10:00 - 00:00 |
| Fredag 19. desember |
10:00 - 22:00 |
| Lørdag 20. desember |
10:00 - 19:00 |
| Søndag 21. desember |
14:00 - 19:00 |
| Mandag 22. desember |
10:00 - 22:00 |
| Tirsdag 23. desember |
10:00 - 22:00 |
| Onsdag 24. desember |
10:00 - 13:00 |
| Torsdag 25. desember |
Stengt |
| Fredag 26. desember |
Stengt |
| Lørdag 27. desember |
10:00 - 19:00 |
| Søndag 28. desember |
Stengt |
| Mandag 29. desember |
10:00 - 21:00 |
| Tirsdag 30. desember |
10:00 - 21:00 |
| Onsdag 31. desember |
10:00 - 15:00 |
| Torsdag 1. januar |
Stengt |
Åpent i dag 10:00 - 22:00
Om Ta's The Asian Store
Ta's The Asian Store er en familiebedrift som har vært en fast del av Kvadrat i flere generasjoner. Bedriften startet som en liten butikk, grunnlagt av første generasjon som kom til Norge med lidenskap for asiatisk mat og kultur.
Over tid har butikken vokst og utviklet seg, og den har blitt en viktig handelsbutikk for kunder som søker asiatisk tørrvarer, frukt og grønnsaker,
Nå drives butikken av den tredje generasjonen, som har tatt over ansvaret og videreført den opprinnelige visjonen. Denne generasjonsendringen har brakt nye ideer og innovasjon, samtidig som de har holdt fast ved de tradisjonene og verdiene som har gjort butikken populær blant lokalbefolkningen og kunder fra nærområdet.
Tredje generasjon står i dag for den daglige driften, som skal ekspandere seg til andre plasser i området, med et sterkt ønske om å videreføre familiearven og samtidig bringe inn nye smaker og tilbud for å møte dagens etterspørsel. Samtidig benytte de seg muligheten ved å gi bedriften et nytt navn.
Dette er en historie om hvordan tradisjon, kjærlighet for kultur og innovasjon kan forene generasjoner og skape en vellykket familiebedrift som kan fortsette å blomstre.