Uansett hvilket Vitusapotek du besøker, så skal kundeopplevelsen være den samme gode. Det viktigste for oss er at vi formidler vår kunnskap til deg på en god måte, slik at du får full nytte av produktene du får hos oss.

Vi vet
Vitusapotek er en landsdekkende apotekkjede med over 225 apotek og flere enn 2000 medarbeidere som liker å bruke sine faglige kunnskaper. Å yte den nødvendige hjelpen, enten det er å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke det personlige velværet byr på varierte og spennende utfordringer både faglig og menneskelig.

Vår oppgave er å dele av vår kunnskap og bevise at vårt kundeløfte – vi vet – ikke bare er fine ord, men et reelt løfte til deg som er kunde.

God helse er ikke bare fravær av sykdom
I Vitusapotek er vi spesialister på medisiner og hvordan disse virker i kroppen din. Det er viktig at medisiner brukes riktig for at du skal få best mulig effekt av dem og unngå unødvendige bivirkninger. Opplever du bivirkninger utover det som står på pakken, bør du informere oss på apoteket eller fastlegen din. Dette gjelder også andre varer enn medisiner.

Norsk Medisinaldepot
Vitusapotek eies av Norsk Medisinaldepot AS (NMD).
NMD har også utviklet et frivillig kjedekonsept under navnet Ditt Apotek – NMD er dermed hovedleverandør til omtrent 300 apotek.

NMD er landets største leverandør av legemidler og helserelaterte produkter via apotek. Selskapet har en stabil markedsandel på nesten 50 prosent. NMD har i dag distribusjonssenter i Oslo og filial i Harstad. Det er avgjørende for oss at du får de medisinene du trenger – når du trenger dem, og at du får god veiledning om riktig bruk.

I 2001 ble NMD en del av det internasjonale konsernet Celesio, som har 180 års erfaring med distribusjon av legemidler. Det gir oss mulighet til å dra nytte av den kunnskapen som også ligger hos våre søsterbedrifter i et titalls europeiske land. For deg som er kunde i våre apotek betyr det tilgang til flere og bedre tjenester enn vi hadde klart å utvikle på egenhånd.

Kvalitet skal kjennetegne alt vi gjør, og NMD er ISO-sertifisert i henhold til ISO-standarden NS-EN ISO 9001:2008 og miljøstandarden NS-EN ISO 14001:2004.

Vitusapotek ligger i 1A i nord, på samme plan som Vinmonopolet. Benytt inngang E for korteste vei.

1 9 ting du MÅ vite om influensa og forkjølelse Vinterhalvåret byr på forkjølelser for de fleste av oss, og for noen vil vinteren også by på influensa. Plagene kan være like, men det er noen forskjeller på de to sykdommene. Her kan du lese Vitusapotek sine 9 tips for å komme seg gjennom sesongen.     17. februar

Åpent i dag
10-21