Visitkvadrat i høstferien

Foto: Pixabay

En kortreist høstferie kan være et godt avbrekk for både store og små. Regionen vår har mye spennende å by på og innholdsrike mikroeventyr kan vente like rundt hjørnet. Her er 5 tips som kan gi den gode feriefølelsen og høststemning på Kvadrat.

1. Nyt varm drikke og spennende smaker fra høstens meny

Bli varm i kroppen med deilig varm drikke laget med belgisk sjokolade på Kakao, eller med en Pumkin Spice Latte som er en av høstfavorittene hos Starbucks. Høsten byr på mange kortreiste og ville smaker, ferske og smakfulle rotgrønnsaker og andre lokale delikatesser. Test ut høstens meny på et av de 22 spisestedene på Kvadrat. 

2. Gjør stas på deg selv

Hva med en ny frisyre? En spenstig hårfarge, en tattoo du har ønsket deg lenge eller litt etterlengtet neglestell? De forskjellige velværeaktørene på Kvadrat gjør gjerne litt stas på deg slik at du kan stråle selv om dagene begynner å bli kaldere og mørkere. Se oversikt over alle hud/hår/velvære butikkene her.

3. Fiks og forny garderoben din

Nå bugner det av høstnyheter i butikkene. Stikk innom en av de mange klesbutikkene våre for det du trenger av innkjøp som jakke, sko, regntøy og siste mote. Trenger noen av plaggene du har hjemme å bli fikset på? Ta de med til Lillians systue (nytt navn Lillian & Systue), hun kan gi plaggene dine lenger levetid. Gjenbruk er ikke bare fornuftig, det har også blitt trendy. Vil du strikke dine egne plagg? Hos Kreaktiv finner du både garn, oppskrifter og gode råd på veien.

4. Gå på bokjakt og gjør deg klar for stormfulle kvelder

Høsten er høysesong for nye bøker og nå finner du både nyheter og klassikere hos bokhandlerne. Finn dine favoritter hos Norli eller Ark og kos deg med gode bøker gjennom hele høsten. Sjekk også ut årets spillnyheter og gaming-gadgets hos Teknikmagasinet eller NetonNet-butikken på Kvadrat og inviter hjem gode venner på spillekveld.

5. Ta med barna på gratis aktiviteter

Gjennom høstferien tilbyr Kvadrat populære gratis aktiviteter for barn, med Pippi’s kunstverksted, Make a Donut verksted med Miss Donut, gratis Pony ride hos Fun Center og e-sport med profesjonelle trenere fra Einherjar e-sport klubb. Se hele oversikten her: https://kvadrat.no/visitkvadrat/aktiviteter-i-hostferien/

Hos Fun Center er det i tillegg mange kjekke aktiviteter som Black Light golf, Glo Kart og mye mer. Få oversikt over alle aktiviteter og priser her.

Trenger du flere tips til høstferien? Kvadrat har den mest besøkte turistinformasjonen i Rogaland og kan hjelpe deg å finne severdigheter, turer i regionen, ferje- og bussforbindelser, overnattingsmuligheter – og mye mer.

Pumkin spiced latte with cream fra Starbucks…..nammmmm……

2 svar til Visitkvadrat i høstferien

  1. Lena Berge 9. oktober, 2021 den 16:16 #

    Så koselige tips. Gleder meg til å besøke kvadrat neste uke

    • Sonja 18. oktober, 2021 den 16:10 #

      Så kjekt å høre 🙂

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21