7 tips til deg som er ungdom på Kvadrat

Vi har samlet noen tips spesielt til deg som er ungdom – slik at du kan få en best mulig opplevelse når du besøker oss.

1. De beste ungdomsbutikkene

På Kvadrat finner du mange butikker som passer for ungdom. Her kan du velge å vrake i rundt 60 klesbutikker, 9 skobutikker, sportsbutikker og teknisk utstyr. Her finner du blant annet klesbutikker som Bik Bok, Carlings, Gina Tricot, Chosen , Levi´s Store og Session, og den hotteste nye skobutikken LEGIT. Vi vil også nevne den lokale nisjebutikken, Fontana, som har ynglingsplagg mange ungdom er på jakt etter med merkevarer som Juicy Couture og Parajumpers. Du finner også et godt utvalg av smykker på Glittter og Maanesten (ja – det er samme Maanesten som du tidligere måtte til Danmark for å snope deg noe fint i!). På Teknikkmagasinet finner du fete dingser i alle format. Og Tell har både de råeste dingsene og nyheter som Apple har å by på.  ­­

2. Digg og rimelig mat

Har du lite penger på kortet så passer det nok godt med en lunsj som ikke koster all verden. På Kvadrat finner du mange favoritter som for eksempel McDonald’s, Burger King, Big Bite og Yummy Time

3. Ha kontroll på mobilen

Du kan lade mobilen din flere steder på Kvadrat. Du finner ladepunkter i flere av våre spisesteder (spør gjerne betjeningen) og i Food-couten i 2.etg. Det er gratis tråløst nett i alle fellesareal. Se etter Free WiFi Kvadrat, logg inn ved å oppgi navn og telefonnummer.

Dersom du har vært uheldig reparerer Phoneklinikken og Teknikmagasinet knuste glass i mobiltelefoner, nettbrett o.l. Du finner begge i 1. etasje, sørbygget.

4. Slapp av med venner uten kjøpepress

Noen ganger har du sikkert bare lyst å slappe av med venner, i en god stol uten å føle at du må kjøpe noe på kafé. Det er mange gode sittegrupper plassert rundt på senteret hvor du kan ta en pause når det trengs.  

5. Få mest mulig ut av pengene dine!

Flere av spisestedene på Kvadrat har bonuskortordninger. Spør i kassen – så sikrer du deg den beste dealen! Her er noen av stedene som har bonus-avtaler.

Big Bite: Sjekk App
McDonald’s: Sjekk App
Burger King: Sjekk App
Starbucks: Sjekk App
Egon: Sjekk App
Joe & The Juice: Sjekk App
Yummy Time: Sjekk App
Steam Kaffebar: Hver 10. kaffe gratis
Sabi Sushi: Hver 10. dagens lunsj gratis

Liker du asiatisk mat?
Sjekk ut WOLO: Asian Fusion – Food Truck v/inngang C.
Og suuuperdigge varme vår-ruller til en god pris hos Canhvan i underetasjen ved Apotek 1.

Har du fylt 15 år kan du bli med i Kvadrat sin kundeklubb. Som Pluss kunde mottar du eksklusive tilbud og informasjon på SMS. Meld deg inn ved å sende “KVADRAT” til 2070. Medlemskapet er gratis.

6. Finne fram

Bussen stopper like utenfor Kvadrat og går ofte til Stavanger og Sandnes og andre steder i regionen (vi har over 300 bussavganger daglig). Er du over 16 år kan du leie bysykkel. Det er ladestativ til bysykkel like utenfor hovedinngang C.
Sykler du til senteret selv, kan du parkere sykkelen i sykkelstativ nær alle våre innganger. Har du fått lappen og kjører bil eller moped selv, har vi 2000 gratis parkeringsplasser!

Hvis du vil ha hjelp til å finne et bestemt sted på senteret, du trenger busstider eller annet, kan du spør på Kundesenteret (1.etg sør, like ved Big Bite). De som jobber der har “sort belte” i Kvadrat, og kan guide deg i riktig retning da de vet hvor alle våre butikker, servicetilbud og tjenester er lokalisert. Kundesenteret er også offentlig godkjent Turistinformasjon, så hvis du vil finne på noe morsomt utenfor Kvadrat, som surfing, leie kano el.l., så har de peiling på det også!

7. Oppbevaring av bag’er/sekker og store shoppingposer

Hvis du har tatt på deg en litt for varm jakke eller har en sekk eller bag eller mange shoppingposer som du ikke orker å bære på, kan du bruke våre gratis oppbevaringsbokser, som du selv lager en kode på. Du finner disse ved inngang E McDonalds/Vinmonopolet og like i nærheten av hovedinngang C (til høyre ved siden av Deja Vu).

Velkommen til Kvadrat!
Vi håper du trives hos oss. Har du tips og råd til ting vi kan bli bedre på, så hører vi gjerne fra deg! Kontakt oss på facebook eller instagram eller ta turen innom Kundesenteret.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-22