Vinmonopolet får spesialprodukter!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Vinmonopolet på Kvadrat får spesialprodukter som til nå kun to andre polutsalg har hatt. Interessen for spesialproduktene har vært stor og Vinmonopolet ønsker derfor å teste utvidet distribusjon av spesialproduktene. Det vil derfor være fire Vinmonopol som får et utvalg av disse produktene, blant annet superviner og noen spesielle ølsorter.

Allerede imorgen kommer 120 nye spesialprodukter til Kvadrat. Butikksjefen Tor Martin Våge-Hansen gleder seg veldig og sammen med Odd-Jarle Nygaard som er butikksjef på Vinmonopolet i Sandnes sentrum har de ansvar for den nye spesialavdelingen.

En av de spesielle ølsortene som kommer er fra Brew Dog og har en alkohol på 41 prosent og koster 800 kroner flasken. Mens de to dyrere vinene som kommer er Bordeaux-vinene Haut-Brion og Lafite Rotschild med en prislapp på 6600 kroner flasken. Samtidig understreker butikksjefen at alle spesialproduktene ikke behøver å være av den dyrere sorten. Det handler om at det er produkter som er unike på en eller annen måte.

Kilde: p4.no, sb.no og Rogalands Avis

, , , ,

2 svar til Vinmonopolet får spesialprodukter!

  1. Espen 29. oktober, 2021 den 14:01 #

    Kunne også tenkt meg en av disse, ja!

  2. elena 1. desember, 2012 den 18:45 #

    jeg skal kjøpe en av det

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21