Lanseringsdato 28. oktober: VERO MODA GREEN ATTITUDE By Jenny Skavlan

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Den 28. oktober lanserer de norske Vero Moda-butikkene en kolleksjon som er  resultatet av det bærekraftige designsamarbeidet mellom VERO MODA GREEN ATTITUDE og Jenny Skavlan. Se de fantastiske kampanjebildene her. VERO MODA har allerede gitt en sneak peek på enkelte styles fra kolleksjonen, men nå løfter motemerket sløret av resten, inklusiv kampanjebildene av Jenny Skavlan som både modell og designer. Kolleksjonen er laget i bærekraftige materialer – økologisk bomull, resirkulert polyester, ull og tencel. Men det var like viktig for Jenny Skavlan at designet var bærekraftig, hvor nøkkelordene er tidløs, garderobefavoritter og casual dresswear.

vmj_03082016_0348

 

«Når man skal lage bærekraftige klær er materialene en ting, men snittet og fargene kan også være bærekraftige om de holder så lenge som mulig. Jeg har tenkt på hvilke farger, mønstre og snitt som kan brukes til mye og som ikke er for tydelige en sesong. Jeg har valgt å bruke det tidløse prikkemønsteret som man ser dukke opp jevnt over i nesten hele motehistorien og holdt meg til ganske klassiske farger, med innslag av en frekk rød og mild lyseblå. Plaggene beveger seg fra det androgyne til det sarte, men ingen av plaggene har mye overflødige detaljer og det er rene linjer.»

vmj_03082016_1655_1forslag

Hele kolleksjonen er utarbeidet av Jenny Skavlan i samarbeid med VERO MODA sin bæredyktige linje GREEN ATTITUDE, som består av både feminine bluser, statementjakker, prikkete kjoler- og mye mer. Jenny Skavlan forteller litt om sine personlige favoritter i kolleksjonen:

”Jeg elsker den korte jakken i tova ull. Den er stram i snittet og myk i materialet. Så gleder jeg meg veldig til å bruke den prikkete sorte kjolen med gjennomsiktige ermer. Formen er veldig feminin og flatterende, stoffet er spennende og den er ganske dekkende samtidig som splitten foran og de gjennomsiktige ermene gjør den lettere og sexy,” forteller hun.

vmj_03082016_1582_1forslag

 

Jenny Skavlan håper at kundene ikke bare tar godt imot kolleksjonen, men også at de fremover begynner å tenke mer på bærekraftig design og bærekraftig produksjon: ”Jeg håper kundene liker balansen mellom det preppy og det androgyne, det klassiske og det spenstige. Også håper jeg kundene får øynene opp for at bærekraftige klær er et godt og tilgjengelig alternativ,” avslutter hun.

 

vmj_03082016_0571_1

 

vmj_03082016_0861_2

 

vmj_03082016_1207

 

vmj_03082016_1691_1forslag
Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21