Vinn styling av selveste Trinny & Susannah

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Det skal lønne seg å være medlem av Kvadrat sin kundeklubb. Ikke bare ønsker vi å gi dere gode tilbud og inspirasjon, opplevelse en sentral del av Kvadrat. Derfor, har du som medlem muligheten til å vinne gode råd fra ingen ringere enn den britiske moteduoen som har blitt verdenskjent for å gi stylinghjelp på TV.

 

SLIK DELTAR DU
Nominer deg selv (eller en venn)  i kommentarfeltet på Facebook. Du ser enkelt hvilken post vi mener. Husk at du (eller vennen) må være medlem. Er du dette allerede, kan du lene deg godt tilbake, og senke skuldrene. Ønsker du å bli medlem er dette superenkelt, og du er bare noen tastetrykk unna. Send KVADRAT til 2070. Mat så gjerne profilen din med mer info, slik at vi kan sende deg relevante tilbud og inspirasjon basert på dine interesser.

 

Untitled-2

 

Vi trekker en heldig vinner i løpet av onsdag 14.09. Vinneren må ha muligheten til å møte på Kvadrat kl. 14 dagen etter, for en opplevelse en sent vil glemme. Da kan vinneren vente seg stylingtips fra Trinny og Susannah, klipp av Modern Design, og sminke av Makeup Art. Vinneren må også delta på showet som er senere på kvelden kl. 20, hvor Trinny og Susannah kommer til å vise frem forandringen! På toppen av det hele sponset Kvadrat et gavekort à 3000,- som vinneren kan kjøpe et eller flere plagg som h*n har fått anbefalt!

 

SONY DSC

Tips gjerne en venn om muligheten, og spre det glade budskap!

5 svar til Vinn styling av selveste Trinny & Susannah

 1. Grethe 14. september, 2016 den 08:35 #

  Har meldt på min veninne Anita Røstøen ? Hun er en travel mamma til 3 små barn som kunne trenge en slik dag ?

 2. Målfrid 13. september, 2016 den 12:29 #

  Jeg ønsker å delta. Er 68 år og trenger å bli ny. Har tre voksne barn og fire barnebarn, to av jentene er 15 år og tvillinger. De prøver stadig å få farmor til å se bra ut. ?

 3. Marit Lura 13. september, 2016 den 09:52 #

  Heisan☺️Jeg ønsker å melde meg selv på makeoveren. Jeg bor i Stavanger, er 33 år og singel. Har nettopp mistet jobb nr 2 i denne kjekke olje nedtiden, og er også sykemeldt for utbrenthet. Så en make over hadde vært et meget positivt innslag i livet mitt nå☺️

 4. Turid Fagerlid 11. september, 2016 den 19:14 #

  Hei, jeg melder meg selv på ? er i Stavanger denne dagen, så dete er godt timet. Jeg bor på Jelsa, 49 år, samboer. Har tre voksne barn. Jobber deltid.

  • Dragica 13. september, 2016 den 16:01 #

   Hei jeg melder min svigerdatter Judith hun har tre barn jobbe og fortjener det ,hoper hun blir den heldige vinneren takk ❤????

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-22