Vekter reddet livet til kunde på Kvadrat

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel
Vekter på Kvadrat – Avarn Security

En dag før jul var det litt mer dramatikk på Kvadrat en ønskelig. En voksen dame falt om i en av butikkene våre! Med nesten 5 millioner besøkende årlig, er det hvert år noen hendelser som krever medisinsk assistanse. Men denne gangen var det likevel litt ekstra spesielt.

Insisterte på ambulanse
Når vekter ankom butikken var kunden ved bevissthet og ble litt kvikkere etter noen minutter. Det var ulike vurderinger om det var behov for tilkalling av ambulanse, men en av vekterne våre insisterte. Dette kan ha reddet livet til kunden. På sykehuset ble det oppdaget en en hjertefeil som førte til operasjon og innsatt pacemaker.

Takket vekter for å ha reddet livet hennes
I forrige uke kom kunden tilbake til Kvadrat med et personlig brev og en gave til vekteren. Med tårer i øynene takket hun vekteren for å ha reddet livet hennes. Hun hadde tenkt mye på vekteren som insisterte på ambulanse og hadde det ikke vært for at hun ble sendt til sykehuset for sjekk av hjerte den dagen er det ikke lett å si om hjertefeilen ville blitt oppdaget i tide. Kunden er utrolig takknemlig for den dyktige vekterens snarrådighet.

Nå har jeg fått pacemaker og har det bra! Det er godt å vite at jeg er trygg på Kvadrat, forteller kunden.

Av hensyn til personvern, har vi valgt å ikke skrive navn på verken kunde eller vekter. Vekteren er ansatt hos Avarn Security og jobber fast på Kvadrat.

Fire hjertestartere på Kvadrat
På Kvadrat er vi opptatt av sikkerhet. Senteret skal være et trygt sted for både ansatte og kunder. Ansatte i administrasjonen og alle vekterne våre er trente for uønskede situasjoner og livredning. Vi har hele 4 hjertestartere lett tilgjengelig på senteret. Både Kundesenter, Senterkontor og Apotek 1 har hjertestarter. I tillegg er det en hjertestarter lett tilgjengelig for alle kunder, på søylen ved Starbucks/Match.

Hva skjer hvis en kunde trenger medisinsk hjelp
Når det oppstår hendelser som krever medisinsk hjelp på Kvadrat, blir vektere og administrasjon informert. Det blir raskt avklart om AMK/ambulanse skal tilkalles, og samtidig tas det opprop over høyttaleranlegget til alle kunder og ansatte, hvor vi etterspør assistanse fra kvalifisert helsepersonell.

Ett svar til Vekter reddet livet til kunde på Kvadrat

  1. Wishes 5. mai, 2021 den 14:04 #

    Bra jobba!

Legg igjen en kommentar

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

Åpent i dag
10-21