Trinny & Susannah oppdrag Kvadrat

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Drømmer du om å bli stylet av Trinny & Susannah og deres fantastisk team? Den britiske moteduoen lager show på Kvadrat den 15.september, og du som Kvadrat Pluss Kunde har muligheten til å sikre deg en billett – HELT GRATIS.

image004

Du ser dem på TVskjermen i høst, men 15. september har du muligheten til å oppleve dem LIVE på Kvadrat!

 

Første billettslipp starter onsdag 7. september kl. 12:00 i Informasjonen på Kvadrat 1.etg, og det blir første-mann-til mølla-prinsippet. NB! Arrangementet har 18 årsgrense pga. servering, og vi gir kun bort én billett pr. medlem.  Billetten må hentes fysisk og kan ikke sendes eller reserverer. OBS! Begrenset antall billetter pr “slipp”. Bevis i form av SMS fra Kvadrat må fremvises som dokumentasjon på medlemskap. Er du ikke medlem? Prosessen er veldig enkel, og krever kun noen tastetrykk. Send KVADRAT til 2070. Legg så inn litt mer utfyllende informasjon om deg selv, slik at vi kan sende deg relevante tilbud, inspirasjon og opplevelser.

Untitled-2

For denne kvelden her vil du ikke gå glipp av! Noen stikkord for hva som venter vår 200 heldige gjester er: tips og råd om klesvalg, flotte goodiebags, gode tilbud fra Sabi Sushi (som også serverer bobler, for de som ønsker det), og sist men ikke minst, make-overs. Trinny & Susannah ønsker å gjøre hele 8 mini-makeovers fra noen heldige utvalgte fra salen. Dette hele skjer “real-time”, i samarbeid med et stort team i bakhånd, hvor den kjente bloggeren Espen Hilton er sjefsstylist.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blogger og forfatter, Espen Hilton kommer. Gjør du? Han er god venn med Trinny & Susannah og mye av hans passion for form og farge kommer hans tidligere samarbeid med dem.

 

Trinny & Susannah jobber sammen med et stort team av flinke folk fra butikkene på Kvadrat: Modern Design er hovedansvarlig for hår, samt en sentral del av klær og styling. Makeup Art og Fredrik & Louisa er ansvarlig for alle sminke. Den kjente bloggeren, Espen Hilton er stylistansvarlig for kvelden. Han god venn av både Trinny & Susannah, og har “gått i lære” hos dem gjennom flere år. Her har vi virkelig toppet laget med folk som er eksperter på form og farge til din kroppsfasong.

close-up of an make-up artist's belt with brushes and other accessories
Drømmer du om en “bli-ny-dag”? Vi har satt sammen kanskje Norges beste team for å hjelpe 8 heldige utvalgte. Kanskje det blir deg?

 

SONY DSC

Backstage den kvelden blir det 2 frisører, 2 makeup-stylister samt 3 stylister som skal hjelpe 8 heldige utvalgte med sine hverdagsutfordringer i klesveien.

 

Kvadrat_rest_okt15_028

Sabi Sushi har satt sammen en god meny til en fin pris som serveres under kundekvelden.

7 svar til Trinny & Susannah oppdrag Kvadrat

 1. Liv 6. september, 2016 den 18:30 #

  Kan jeg sende mannen min for å kjøpe billetter til meg og en vennegjengen om jeg videresender meldingen fra dere?

  • Kvadrat 7. september, 2016 den 13:51 #

   Nei, det kan du dessverre ikke. Det er kun personlig oppmøte! En billett pr. medlem.

 2. Gro akernes 6. september, 2016 den 18:13 #

  Ok. Kjempe flott. Håper å få en sjanse til å sikre billett. Er allerede medlem…

 3. Malin 6. september, 2016 den 17:55 #

  Synes det er litt dumt at aldersgrensen er 18. Jeg blir 17 den 14 september og jeg digger Trinny og Susannah, men så klart skjønner jeg at det er pga serveringen

  • Kvadrat 7. september, 2016 den 13:53 #

   Beklager dette, Malin. Vi skjønner at det er kjedelig, men vi får dessverre ikke gjort noe med skjenkereglene. De kan ikke avvikes.

 4. Gro akernes 6. september, 2016 den 13:42 #

  Er det billett slipp kun en gang,kl 12. Er mange som e på jobb, er det Ikkje flere sjanser ?

  • Kvadrat 6. september, 2016 den 15:44 #

   Slippet i morgen begynner kl. 12, men det er ikke sikkert at alle billettene ryker med en gang. Det gjenstår å se! Uansett, blir det også flere sjanser Gro! 🙂 Følg med på FB, http://www.kvadrat.no og meld deg inn i kundeklubben for å motta info om neste slipp!

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21