Supermodel og IT-girl lanserer ny kolleksjon

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Som eneste butikk i regionen, lanserer Bik Bok Kvadrat ny kolleksjon utarbeidet av supermodel og IT-girl; Elsa Hosk. Kolleksjonen er inspirert av hennes personlige stil, og har et unikt uttrykk som også speiler mye av motebilde for høsten. Torsdag 28. september slippes nyhetene hos Bik Bok Kvadrat.

 

“I had all my friends in mind, they have great but different style, so i was trying to make at least a few pieces that everyone would love”

 

Plaggene du bør sikre deg
Det har blitt uttalt at ønsket bak kolleksjonen var å lage “affordable fashion” som allikevel utstrålende high end-mote. Malin, butikkleder for Bik Bok Kvadrat synes dette beskriver kolleksjonen på en prikk!

– Det første jeg la merke til da vi mottok varene var at jeg ble overasket over alle de flott detaljene som jeg ikke hadde lagt merke til på bildene. Favoritt plaggene mine er definitivt den svarte blonde kjolen og den rosa jakken i cord. Det vil virkelig være verdt å stå i kø for å sikre seg disse to it-plaggene.


Kanskje høstens fineste jakke? Vi elsker både fargen og stoffet. Cord Jakke, kr 699,- Cord pants 399,- Babe t-shirt, kr 149,-

 


Den lille sorte. Om mulig er denne kjolen enda finere i virkeligheten. Kr 499,-

 

Kun på Kvadrat
Kolleksjonen lanseres kun på Bik Bok Kvadrat (i Rogaland), torsdag 28. september kl. 10.00. Det blir goodiebags til de 20 første kundene, som er sponset av Kicks, Mac, Rituals og Fredrick & Louisa. Vi gleder oss utrolig masse og håper du tar turen innom. Ben and Jerrys kommer også med en liten overraskelse til de første kundene som møter opp.


Genser med teksten “Happy when it rains”. En must have for alle Vestlendinger? Kr 349,-

 


Sett farge på tilværelsen. Kr 499,-

 


Polkadotter gjør seg både til hverdag og fest. Kr 399,-


Gotta love pink! En populære farge for høsten. Kr 399,- (finnes også i sort)

 


Lateks + statement-tshirt. En kontrast til polkadotter og det sukkersøte. Pant, kr 399,- t-shirt kr 149,-

 

 

, , , , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

Åpent i dag
10-21