Stine forteller deg kunsten med å kjøpe hele antrekk!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

 

Stine Vedo, butikksjef for Hallhuber Kvadrat forteller deg kunsten å kjøpe hele antrekk. “Dette er noe vi vet at kundene våre ønsker, og derfor er kolleksjonene og sortimentet vårt lagt opp til dette”. I tillegg til klær selger de også tilbehør og sko som passer til kolleksjonene. Hverdag, business, party eller bryllup – har du anledningen finner Stine antrekket!


Stine viser frem en av høstens lekre kjoler fra Donna-kolleksjonen.

Hos Hallhuber har alle kolleksjonene har et fargetema fordelt på ulike stiler og snitt. Dette gjør det enkelt å mixe og matche, og et plagg kan få mange uttrykk. Klærne er trendy, av høy kvalitet og ligger i en medium prisrangering. Stilen er feminine, moderne og Hallhuber er opptatt av å fremstå som en trendsetter. Vi tok en prat med Stine for å høre mer om høstens nyheter, etter tips fra sikre kilder om at det er mye lekkert i lupen.

Stine kan fortelle at de har hele 12 ulike kolleksjoner i vente; 9 Hallhuber kolleksjoner og 3 Hallhuber Donna kolleksjoner. Hallhuber kolleksjonene tilbyr hverdagsklær som er trendy og som passer til alle anledninger. Donna kolleksjonene har en litt eldre målgruppe, de holder en litt mer klassisk stil samtidig som det er moderne. Hver og en av kolleksjonene våre har et eget fargetema, på den måten skal man enkelt kunne sette sammen hele antrekk hvor man blir ny fra topp til tå.

– Jeg har plukket ut noen favoritter fra den første Hallhuber kolleksjonen og den første Donna kolleksjonen som jeg tror mange vil like. Disse har fått utrolig mange gode tilbakemeldinger, og de er også noen av mine personlige favoritter som har fått innpass i klesskapet mitt hjemme.

Den første Hallhuber kolleksjonen heter “Wild Rose” og består av fargene offwhite, rød, sort og rose. Kolleksjonen er dediktert til rosen og det kan man se på at rose print går igjen i hele kolleksjonen, samtidig er kolleksjonen litt røff med skinnjakken og kule jeans.


Det røde midiskjørtet med folder, er et skjørt som sitter godt i midjen og faller fint ned i en A-fasong. Skjørtet har også lommer som er veldig praktisk.


Jeans med print var en bestselger hos oss i vår/sommer kolleksjon. Og nå har vi fått inn denne boyfriend jeansen med rosemotiv som er skikkelig kul!


Skinnjakken er et must-have plagg til hver høst. Denne modellen er i 100% skinn, har en litt rocka stil og passer veldig godt til både jeans og over en kjole.


Denne nydelige kjolen har et roseprint og består av 97% bomull. Kjolen sitter fint i midjen og går ut i en a-fasong i skjørtet. Passer veldig bra til våre strømpebukser nå om høsten og perfekt under skinnjakken.

Den første Donna kolleksjonen vår heter «Fall in Love» og består av fargen macadamia, rosegull og sort. Denne kolleksjonen har flere forskjellige print, volanger og striper. Den er elegant og feminin, og består av alt fra lekre kjoler til strikkejakker.


Det stripete donna skjørtet er en av våre absolutte bestselgere. Skjørtet sitter perfekt i midjen og går ned til knærne. Et plagg som kan brukes både til hverdag og fest. Vi har også fått inn dette i helsort.


Leggings i stretch-skinn. Skinnbukser er også et plagg alle bør eie. Den består av 100% kvalitets skinn, men har stoff på innsiden slik at den blir behagelig å ha på.


Denne lekre kjolen med rysjede armer som er veldig trendy denne sesongen. Kjolen har et fast material og sitter inntil kroppen som gjør den veldig feminin.

 

– Utover høsten vil vi få farger som camel, blått, burgunder, rosa, og grått. Vi får også våre populære cashmere gensere i ulike farger, mye strikk og en mengde kåper som passer perfekt nå til høsten.

Løsningen for å kjøpe hele antrekk er altså å tenke fargekombinasjoner, gjerne i ulike stiler (feminin, rocka, casual) som enkelt kan kombineres. Ovenfor så du kun en liten smakebit av hva du kan vente deg på Kvadrat, men så du noe du likte anbefaler vi deg å ta en titt på resten av sortimentet i butikk! Stine guider deg gladelig gjennom høstens nyheter og trender, og hjelper deg å plukke ut antrekket som utfyller din stil og klesskap.

Hallhuber finner du i 2 etg. NORD, like ved BikBok, Dick & Daisy og Brandstad.
Velkommen!

 

 

2 svar til Stine forteller deg kunsten med å kjøpe hele antrekk!

  1. Anita Askeland 26. august, 2017 den 14:07 #

    Så veldig fint ut men hvor langt opp i størrelser går dere?

    • Kvadrat 28. august, 2017 den 12:19 #

      Alle klær går opp til str. 42, noen også til 44.

Legg igjen en kommentar

I dag er det
stengt