Sportsgigant åpner på Kvadrat!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Gresvig åpner to nye G-MAX-butikker på én uke, og en av dem er på Kvadrat! Startskuddet går torsdag 2. november, og dørene åpnes klokken 07:00. – Vi viderefører suksessen fra Storgata i Oslo og dette blir den sjette og sjuende butikken som er kledd i den nye G-Sport/G-MAX-drakten vi åpner i løpet av ett år sier Pål H. Rasmussen, adm. direktør i Gresvig

 


Kenneth Jelsa og Kjartan Hiksdal gleder seg til å ønske deg velkommen til 2000 kvm med ren sportsglede.

 

Alt du må vite om åpningsfesten
Dørene ved inngang C åpnes klokken 06:30, og det er da mulig å stille seg i kø. Dørene til G-MAX åpner klokken 07:00. Du gjør det smart i å lese kundeavisen i kveld, slik at du kan stille forberedt. Her er det mange unike kupp, og du har alle muligheter for å gjøre gode kjøp!

Tilbudsavisen finner du her

Mye sport for pengene
G-MAX er fullsortiments-sportsvarehus på over 2000 kvadratmeter med bredt utvalg av produkter til gode priser. Kjeden fører alle kvalitetsmerker innen sport. Bla har kjeden det beste utvalget fra leverandører som Nike, Adidas, Reebok, Helly Hansen, Bergans, Black Diamond, Aim’n, Fjällräven, Eivy, Head, Herschel, Dynafit, Völkl, Gregory, Madshus, Fischer, Mammut, Cube, Sweet Protection og Oakley.


G-MAX Kvadrat blir store på randonee, og tilbyr et bredt utvalg av utstyr. De har også unike tilbud på dette under åpningsdagen!

 


Butikksjef Kenneth Jelsa pakker opp høstens nyheter som møter deg i butikken torsdag 2. november.


Store volum

På årsbasis selger G-MAX over 100 000 sykler, 150 000 par ski og nesten 1 million par joggesko. Over 10 millioner kunder besøker butikkene våre i løpet av et år.

 

G-MAX ligger i 1 etasje sør, og får også en egen inngang (tidligere inngang D) med kort vei fra parkeringsplass.Velkommen til åpningsfest torsdag 2. november klokken 07:00!

, , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21