Søtt og syrlig med et hint av krønsj!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Deler en oppskrift som gjør seg like godt som fredagskos i kantina på jobb som dessert på sommerfesten. (Vi testet det førstnevnte med stor suksess og jubel fra både vaktmester, informasjonen og Senterleder.) Dette er enkelt, krever få ingredienser og er et sunnere alternativ til veldig mye annet. Alt du trenger finner du selvfølgelig på Kvadrat, og det er som følger:

 

Helios Kokosflak (ristet) fra Life
Ananas slicer fra Kitch’n gjør jobben enklere, og huler ut den harde kjernen
1554 er en smeltbar sjokolade fra Lysefjorden Sjokolade som utgjør det lille (store) ekstra
Ananas finner du hos Obs! og vi anbefaler at du kjøpe for fersk, og ikke hermetisert

 

Slik gjør du:
Kutt opp ananasen. Trykk ut den harde kjernen. Del i passende tykke skiver. Varm opp sjokoladen, dypp så skivene i sjokoladen. Vi dyppet kun halve, men dette er naturligvis valgfritt. Det er jo ingen tvil om at den smaker aller best med sjokolade! 😉 Legg så ananasen med sjokoladen på et fat og strø på kokosflak! Kokosflakene kan du strø på som de er, eller hakke opp i mindre biter. Godt smaker det uansett! Vi fikk 7 skiver ut av en ananas, og en flaske med 1554-sjokolade var tilstrekkelig. Dette er naturligvis relativt etter størrelsen på skivene, og mengden av sjokolade en velger å bruke.

 

 


Vi fikk en 7 skiver ut av en ananas, og en flaske med 1554-sjokolade gav rause mengder av sjokolade (kan nok fint strekke til 2 ananaser) . Dette er naturligvis relativt etter størrelsen på skivene, og mengden av sjokolade.Gi oss gjerne en tilbakemelding om hva du synes om oppskriften. Vi har selvfølgelig testet den selv, og tilbakemeldingen var gode fra både vaktmester, informasjon, marked og senterleder! 🙂

 

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-22