Sommerens vakreste festbord

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

La fargerike blomster skape stemning på sommerfesten. Det er tid for å samles rund et bugnende, innbydende og fargerikt sommerfestbord. Det er nå vi har tid til å stelle i stand for familie og venner. Det er lyst og sommerlig og vi er litt ekstra inspirerte til å pynte et hyggelig festbord der blomster selvsagt spiller en stor rolle. Med farger skaper du et morsomt uttrykk selv om det skulle være til en mer formell anledning. Oransje, lilla og blått er kanskje ikke fargekombinasjoner du ville tenkt på ellers i året, men for å skape en frodig sommerstemning er det midt i blinken. Kjempelekkert og enkelt å få til med vårt gode 3 for 2 tilbud på bunter.

Lag dekorative blomsterkuler Vi har lagt vår elsk på «Flower Balls». Oasiskuler pyntet med blomster av forskjellige sorter. Setter man disse utover bordet i forskjellige størrelser, blir det et annerledes og kult pyntet bord. Dette er enkelt å gjøre selv og et godt tips for deg som vil prøve noe annet enn å sette sammen en «vanlig» blomsterbukett.

Slik lager du din egen blomsterkule

 

Dette trenger du:
En rund oasiskule
Blomster etter ønske, gjerne ulike sorter og farge
En skål
En skarp kniv

Slik gjør du:
Bruk en rund oasiskule som du legger i vann så den blir godt gjennomtrukket.
Skjær av en liten del nederst på kula så den blir flat i bunnen og står stødig.
Kutt blomstene ganske kort i lik lengde.
Start med å stikke blomster langs kanten i bunnen av kulen. Deretter fyller du på blomster tett i tett til du har fylt hele kulen. Pass på at det ikke blir noe synlig oasis.
Sett den ferdige dekorasjonen på en liten skål så underlaget du setter den på ikke blir vått.
Husk å etterfylle vann på skålen jevnlig slik at oasisen holder seg fuktig.

 

 

Ønsker du andre fasonger kan du skjære til en oasisblokk i ønsket form og ellers følge samme framgangsmåte. Trenger du hjelp til å plukke ut blomster som passer sammen, så hjelper vi deg gjerne. Våre dyktige ansatte kan også lage ferdige dekorasjoner for deg hvis du ønsker det. Velkommen innom butikken på Kvadrat! (Benytt inngang E for korteste vei)

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Kommenter uten Facebook

MENY