Slik pynter du et vakkert festbord

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Lange måltider med familie og venner hører julen til, og et vakkert pyntet bord gir en flott ramme rundt høytiden. Blomster og julepynt skaper en lun og hyggelig stemning rundt bordet. Rødt er julens hovedfarge, så et bord pyntet med amaryllis i vakre røde sjatteringer gir virkelig julestemning.

 


Så lekkert, men allikevel ganske enkelt. Gjestene blir garantert imponert!

Mester Grønn Kvadrat har 3 for 2 på avskårne amaryllis i hele desember,
både på løse stilker og pakninger, så det er bare å plukke og mikse de fargene du ønsker.

Slik gjør du
Kutt av klokkene på amaryllisen og sett i små vaser og glass. Pynt med silkefuru og granbar, kongler, glitrende julekuler og telys. En skinnende lyslenke lagt innimellom pynten gir en magisk stemning.

Amaryllis er også lekkert som kuvertpynt. En amaryllisklokke sammen med litt grønt, en kvist med røde ilexbær og litt silkebånd, er alt som skal til. Det er både enkelt og svært dekorativt.

Enten du skal ha en enkel julelunsj eller en storslått julemiddag, så er det bare å tilpasse mengden blomster og pynt til anledningen.

 

Nyttårsbordet
Til nyttårsfesten er det lekkert å la hvite amaryllis og andre hvite blomster overta hovedrollen på bordet. Gull, sølv, grønt og natur passer fint sammen med det hvite, og gir en følelse av glitrende vinter og en ren og frisk start på det nye året.


Det enkle er ofte det beste. Se hvor lekkert naturfarger gjør seg sammen med amaryllisen. LED-lys slyngen setter kroen på verket.


Mester Grønn Kvadrat ønsker alle en riktig god jule- og nyttårsfeiring, med mye koselig samvær rundt bordet!

, , , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21