Dette tenker våre ansatte om Valentine

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

14. februar. For mange er dette en helt vanlig onsdag, for andre er det en viktig dag forbundet med forventning og spenning. For de ansatte på Kvadrat er dette en dag som sjeldent går ubemerket hen. Vi tok en prat med en håndfull av de mest populære gavebutikkene, for å lodde stemningen om hvordan de opplever “Kjærlighetens Dag”.

 


Anniken på Change viser frem en populær kolleksjon til Morsdag / Valentine

 

Når begynner kundene å lete etter den perfekte Valentine-gaven?
De fleste kundene kommer en uke før, og kanskje til og med to! Men, så er det jo alltid noen menn som er ute i siste liten og kommer kvelden før.

 Hva selger dere mest av?
Vi selger mye undertøyssett og nattøy til menn og kvinner som vil glede sine utkårede. Kvinner som har handlet BH hos oss før har gjerne fått registrert størrelsen sin på navn og telefonnummer – dette er særdeles praktisk, og gjør det enkelt for deres utkårede å finne det perfekte undertøyssettet til sin kjære!

 Hva er kundene mest opptatt av?
Kundene er opptatt av at undertøyet skal passe, og være lekkert å både se på – og ha på seg. Nattøy skal være litt lett og ledig, men samtidig være fint så man føler seg bra i det!

Hvordan markerer du selv dagen?
Gjerne med god mat og drikke sammen med min samboer. Jeg synes Valentines Day er en fin dag som får deg til å tenke litt ekstra på de man er glad i, både venner, familie og kjæreste. Å vise kjærlighet og takknemlighet ovenfor hverandre med en liten gave er jo veldig koselig!Ann Janet fra Mester Grønn viser frem et nydelig alternativ til røde roser

 

Hva selger dere mest før Valentine, og hva etterspør kundene?
Hos oss ønsker kunden ferskest mulig blomster, så de fleste komme på Valentine dagen, men noen kommer også dagen før. Vi selger mest røde roser, gjerne langstilket (60 cm lange). Veldig mange kjøper tre stk, som forteller at ” jeg elsker deg”. Noen ønsker veldig store buketter, de kan godt koste 1 000 kr. De fleste er opptatt av at det må være røde rose, med et eksklusivt preg.

Hvordan markerer du Valentine?
Jeg vet ikke hva jeg skal i år, men i fjor ble dagen feiret på en nydelig restaurant i Sør Afrika, med min kjære mann, å et vennepar. Det var en fantastisk kveld med god mat og vin.

 


Anna fra Aseco Gull og Sølv viser frem en populær valentines-gave

 

Når begynner kundene å lete etter den perfekte Valentine-gaven?
Det veldig varierende fra person til person. Noen liker å være i god tid, mens andre kommer rett før de skal gi gaven. Uken før selve Valentinsdagen er det generelle tidspunktet.

Hva selger dere mest av?
Det går for det meste i ørepynt, ring eller anheng. Veldig ofte er det med hjerte motiv for å markere at det er en Valentine-gave.

Hva er kundene mest opptatt av?
Kundene er mest opptatt av service og gode råd for å velge den rette gaven. Spesielt menn trenger litt tips i forbindelse med Valentinsdagen, og her får de god støtte og råd fra oss ansatte.

 

Den perfekte gaven finner du på Kvadrat!
Vi har 170 butikker og 1600 ansatte som hjelper deg med tips og inspirasjon.

, , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

I dag er det
stengt