Vårens nyheter fra Samsøe & Samsøe

Vårens nyheter er allerede i butikk, og en av mange etterspurte kolleksjoner er den fra Samsøe Samsøe. Årets kolleksjon er preget av blomster-bonanza, retromønster og mye av det har en sporty look.

 

 


Nor o-n short 7355 kr 1199,- finnes i ulike farger

 

Orange is the new black
Den knall oransje fargen går igjen på mange av plaggene, men utrolig nok så er det skikkelig mange som kler denne fargen forteller butikkleder for Stitch, Lene Vikingstad. Jeg har allerede bestilt opp nytt parti av oransje t-shirts, da disse ble utsolgt på èn uke. Andre farger som preger vårkolleksjonen er dus rusa og lys blått. Bonderomantiske og sukkersøtt. En kontrast til knalske farger, striper og spreke mønster.

 

«Det Samsøe Samsøe leverer representerer motebildet for våren på en god måte. Dette er fargene, stoffene og snittene som du finner på catwalken rundt i Europa. Det er interessant å se hvordan Samsøe Samsøe har gått fra å være streite og ensfarget, til nå å tilby alt i fra basic plagg til spreke og unike kombinasjoner.»

 

Shop in Shop
Som eneste butikk i regionen planlegger nå Stitch Kvadrat en Shop in Shop løsning med Samsøe Samsøe. Denne åpnes i begynnelsen av mars, og dette vet vi at det er mange som blir glad for. Samsøe Samsøe er et etterspurt merke, som appellerer til en bred målgruppe.

 


Rogalin jacket aop 9725 kr 1399,-

 


Jaya o-n 9461 kr 1299,- finnes også i sort

 


Limon ls dress aop 6515  kr 1299,- finnes i ulike mønster

 


Maiwenn ls aop 8211 kr 799,-

Stitch Kvadrat ligger i 2 etasje SØR, like ved Kicks og Møvenpick isbar. Benytt inngang C for korteste vei. Velkommen!

, , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Kommenter uten Facebook

MENY