Kvadrat åpner Rogalands største ladestasjon

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

9. november kl. 12:00 åpner Rogalands største ladestasjon på Kvadrat! Med til sammen 10 ladere ved senterets kundeparkering, samt 4 ladere ved ansattparkeringen, er ladestasjonen den største i Rogaland.

 


Illustrert bildet for å vise hvordan ladestasjonene ser ut

Vi er utrolig stolte og fornøyde med å kunne tilby våre kunder et ordentlig tilbud innen lading i samarbeid med Grønn Kontakt. Regionen har et stort antall el-biler og hybrid-biler, men lademulighetene i sentrale knutepunkt har vært begrenset. Dette gjør vi noe med nå, og hvis dette blir godt mottatt av våre kunder ser vi ikke bort ifra at vi kommer til å utvide tilbudet ytterligere sier Bent O. Hansen, senterleder for Kvadrat.

Ladestasjonen driftes av Grønn Kontakt og inngår i et landsdekkende nettverk av ladere. Vi har lenge ønsket å styrke vår tilstedeværelse i Stavangerområdet, og er meget fornøyd med at vi nå etablerer regionens største ladestasjon i samarbeid med Kvadrat sier Ole Henrik Hannisdahl, Daglig Leder i Grønn Kontakt. Nå blir det enda enklere å være elbilist, samtidig som man har mange gode servicetilbud mens man lader, fortsetter han.

“Nå blir det enda enklere å være elbilist, samtidig som man har mange gode servicetilbud mens man lader”

– Ole Henrik Hannisdahl, Daglig Leder i Grønn Kontakt

Dette må du vite om ladenettverket
Ladestasjonen driftes av Grønn Kontakt, og støtter alle nyere elbiler. Ved kundeparkeringen er det 4 stk hurtigladere (50kW DC) og 6 stk flexiladere  (22kW AC) og ved ansattparkeringen er det 4 stk flexiladere (22kW AC). Hurtigladere gjør det mulig å fylle opp batteriet på en elbil mye raskere enn med en vanlig stikkontakt. På 15-30 minutter har du ladet batteriet ditt og kan kjøre elektrisk videre. For full oversikt over Grønn Kontakts ladenettverk, kan du laste ned Grønn Kontakt ladeapp eller se www.gronnkontakt.no


Last ned appen Grønn Kontakt, resten er plug and play.

Ladestasjonene finner du til høyre for inngang C.

El du en elbilist? Gi oss gjerne en tilbakemelding hva du synes om tiltaket, og hvordan du synes ladestasjonene fungerer.

 

 

, , , ,

7 svar til Kvadrat åpner Rogalands største ladestasjon

 1. Gisle 2. mars, 2018 den 06:19 #

  For et glimrende tilbud! Ser ut som at lunsjpausen min blir brukt på Kvadrat mens bilen står og lader. Nå med sprengkulde så går det fort tomt for strøm.

 2. Lars 11. desember, 2017 den 20:31 #

  Var ved Kvadrat i dag. Mye biler. Var lav på strøm, og måtte lade. Klarte ikke finne denne ladestasjonen. Så bare en hel haug av juletrær til høyre for inngang C. Var jeg på rett sted? Står stasjonen i nærheten av der juletrærne til salgs er?

  • Kvadrat 13. desember, 2017 den 13:28 #

   Du var veldig nærme, Lars! Ladestasjonen er til venstre for inngang C (når du har inngang C i ryggen) ned mot Biltema.

  • Jardar Falch 19. desember, 2017 den 21:40 #

   Jeg forsøkte å finne ladestasjonen på søndag. Klarte heller ikke å lokalisere denne. Bør kanskje skiltes bedre?

   • Kvadrat 20. desember, 2017 den 09:08 #

    Hvor letet du, Jardar? Den ligger ved inngang C, ned mot Biltema / Clas Ohlson. Se etter Grønn Kontakt skilt.

 3. John Andersen 6. november, 2017 den 13:53 #

  Det bør settes makstid for parkering/lading på disse plassene, for å unngå at de opptas av ansatte/naboer som blir stående i timesvis.

  • Kvadrat 7. november, 2017 den 15:30 #

   Takk for tips, dette er det tatt høyde for. Dette skal ikke bli et problem!

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21