Kvadrat åpner Rogalands største ladestasjon

9. november kl. 12:00 åpner Rogalands største ladestasjon på Kvadrat! Med til sammen 10 ladere ved senterets kundeparkering, samt 4 ladere ved ansattparkeringen, er ladestasjonen den største i Rogaland.

 


Illustrert bildet for å vise hvordan ladestasjonene ser ut

Vi er utrolig stolte og fornøyde med å kunne tilby våre kunder et ordentlig tilbud innen lading i samarbeid med Grønn Kontakt. Regionen har et stort antall el-biler og hybrid-biler, men lademulighetene i sentrale knutepunkt har vært begrenset. Dette gjør vi noe med nå, og hvis dette blir godt mottatt av våre kunder ser vi ikke bort ifra at vi kommer til å utvide tilbudet ytterligere sier Bent O. Hansen, senterleder for Kvadrat.

Ladestasjonen driftes av Grønn Kontakt og inngår i et landsdekkende nettverk av ladere. Vi har lenge ønsket å styrke vår tilstedeværelse i Stavangerområdet, og er meget fornøyd med at vi nå etablerer regionens største ladestasjon i samarbeid med Kvadrat sier Ole Henrik Hannisdahl, Daglig Leder i Grønn Kontakt. Nå blir det enda enklere å være elbilist, samtidig som man har mange gode servicetilbud mens man lader, fortsetter han.

«Nå blir det enda enklere å være elbilist, samtidig som man har mange gode servicetilbud mens man lader»

– Ole Henrik Hannisdahl, Daglig Leder i Grønn Kontakt

Dette må du vite om ladenettverket
Ladestasjonen driftes av Grønn Kontakt, og støtter alle nyere elbiler. Ved kundeparkeringen er det 4 stk hurtigladere (50kW DC) og 6 stk flexiladere  (22kW AC) og ved ansattparkeringen er det 4 stk flexiladere (22kW AC). Hurtigladere gjør det mulig å fylle opp batteriet på en elbil mye raskere enn med en vanlig stikkontakt. På 15-30 minutter har du ladet batteriet ditt og kan kjøre elektrisk videre. For full oversikt over Grønn Kontakts ladenettverk, kan du laste ned Grønn Kontakt ladeapp eller se www.gronnkontakt.no


Last ned appen Grønn Kontakt, resten er plug and play.

Ladestasjonene finner du til høyre for inngang C.

El du en elbilist? Gi oss gjerne en tilbakemelding hva du synes om tiltaket, og hvordan du synes ladestasjonene fungerer.

 

 

, , , ,

2 svar til Kvadrat åpner Rogalands største ladestasjon

  1. 6. november, 2017 - John Andersen #

    Det bør settes makstid for parkering/lading på disse plassene, for å unngå at de opptas av ansatte/naboer som blir stående i timesvis.

    • 7. november, 2017 - Kvadrat #

      Takk for tips, dette er det tatt høyde for. Dette skal ikke bli et problem!

Legg igjen en kommentar

Kommenter uten Facebook

MENY