Produktene som gir deg et enklere liv i 2018

Enklere Liv Kvadrat har produktene du ikke visste at du trengte, og som løser behovene du ikke visste at du hadde. Når du først har testet dem, blir det vanskelig å leve uten. Vi tok en prat med daglig leder, Hanne Våge, for en oppdatering på de snåleste, kuleste og praktiske nyheten for 2018.

 


1. Stay Fresh vakuum startsett 10 deler, kr 399,- // 2. Skjærebrett med vekt kr 299,- // 3. Stay Warm sete med varmeelement kr 399,- // 4. Beurer Snorkehjelp SL 70 kr 1499,- // 5. Brodder på boks kr 149,- // 6. Dusjhøyttaler (sort) kr 199,- // 7. Støvtørker til persienne kr 79,-


Stay Fresh – vakuumpakk maten din!
Slå et slag for mindre matsvinn. Ved hjelp av en praktisk manuell pumpe, pose og oppbevaringsposer (som er både mikro og oppvaskmaskin-vennlige) blir det enklere å spise seg ut av kjøleskapet. Dette da maten holder seg hele 5 ganger lengre i vakuum.

Skjærebrett med vekt. En praktisk funksjon dersom du er over gjennomsnittet opptatt av trening og kosthold, går på diett, eller få et bevist forhold til hva du stapper i deg.

Et sitteunderlag med varmeknapp! Perfekt til tur, fotballkamper eller hytta. Den er oppladbar og vanntett.

Snorkehjelp til snorkere og pårørende. Apparatet vibrerer lett ved øret til den som snorker, nivået på dette er individuelt og kan justeres. Passer til alle typer snorkere, og en skånsom og nesten usynlig form for terapi.

Brodder på boks. Partybrodder i neonfarger er så 2017, nå er det brodder på boks som er tingen. Sprayes direkte på skosålen, og du er ready to go. Praktisk da du kan hjelpe både deg selv, og de rundt deg i en fei.

Syng mer (med) i dusjen. Festes med sugekopp, lades med USB og kobles til ved blåtann. Det er også åpenbart vanntett. Den gir deg ikke sangstemme, men skruer du volumet høyt når er det ingen som hører det.

En støvtørke til persienner løser gjerne ikke et daglig behov, men de få gangene du trenger den, da er den uvurderlig.

 

Enklere Liv Kvadrat finner du i 1B sør, like ved Clas Ohlson. Kort vei fra parkeringsplass.

Velkommen!

 

 

 

 

 

, , , , , , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Kommenter uten Facebook

MENY