Praktiske julegaver som kommer til nytte

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

I julen skriver mange om “gavene til han som har alt”, og gavene til  “hun som ikke ønsker seg noe”. Vi ønsker heller å fokusere på gavene som faktisk kommer til nytte. Dette vil naturligvis alltid være individuelt, men under har vi plukket ut noen gaver som mange ikke visste at de ønsker seg, før de fant det under juletreet.

 

Visste du at 84% liker å motta gavekort som gave?  Og hva kan vel være bedre enn å gi noen det de ønsker seg? Da kan de nemlig bruke det på det de ønsker seg aller mest!

 

En praktisk gave løser et behov
En praktisk julegave er noe som løser et behov hos dem som får det. De smarteste gavene er ofte de som løser et behov, som den som får gaven, ikke visste at han eller hun hadde. For eksempel en “Tile” til en som alltid roter bort nøklene og glemmer mobilene. En “Tile” er en liten firkantet sak som en hekter på nøkkelknippet, eller legger i mobildekselet og gjør det hele søkbart. Forlegger du noe kan du enkelt søker det opp. Kan også benyttes på barn og fedre, men dette anbefales ikke.

Gavekort er mer enn bare penger
Gavekort er også praktisk, i så måte at den som får gaven selv kan velge hva en vil bruke pengene på. Mange vil argumentere at et gavekort bare er en tungrodd valuta. Tanken med gavekortet er å vise at en har gjort en aktiv handling for å kjøpe gaven. Kjøper du gavekort fra dittgavekort.no har du en gave du kan brukes flere steder, og den er fortsatt ganske likvid. Vi er sikre på at de fleste finner noe de liker i våre 170 butikker, under samme tak.


Unni (Leder Informasjonen) lager tusenvis av gavekort bare i løpet av desember.1) Wake up Light fra Enklere Liv, 899,- 2) Toalettmappe i skinn fra VOLT, 1199,- 3) Mobilparkering fra Upstairs, 97,20,- 4) Tile fra Kjell & Company, kr 299,90 5) Reisesteamer fra Studio Mann, kr 1000,- 6) Tråløst headsett i rosegull fra Spaceworld Soundgarden kr 599,- 7) Oppbevaring, sett med stor og liten, fra Kreaktiv kr 396,- 8) DAB hørselsvern fra Clas Ohlson, kr 599,- 9) Spork (4 pk.) 75,- Stock Plate (4 pk.) 199,- Pack up cup (4 pk.) 189,- fra Kreaktiv 10) Deco M5 Mesh nettverk. Sikrer optimalt tråløst nett i hele huset fra Kjell & Co, 2899,-

, ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
14-19