Oliviers & Co åpner på Kvadrat!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Fredag 5. mai åpner Oliviers & Co på Kvadrat! Christina og hennes team står klar for å ønsker deg velkommen til en fantastisk verden fylt med atmosfære og smaksopplevelser hentet fra Middelhavsområdet. De deler gladelig av sin iver, kunnskap og kjærlighet til sine produkter, og det er trygt å si at denne gjengen er over gjennomsnittet opptatt av olivenolje! Her får du også kjøpt verdens beste olivenolje som Christine stolt viser frem på bildet under. Denne herligheten koster 399,- og er en god investering som smaksløkene dine vil takke deg for!


Christina viser stolt frem olivenoljen som er kåret til ikke noe mindre enn verdens beste!

 

Hyllene bugner av gaveideer til alle anledninger, ikke minst til de gangene du bare ønsker å unne deg selv og dine sanser noe ekstra godt. Her finner du ett hav av spennende oppskrifter, og de ansatte byr med glede på nydelige smaksprøver, gode råd og tips til hvordan du kan anvende produktene.

 


Olivenolje kan brukes til så mangt!

 

Butikken holder et personlig preg, og noe av det kjæreste i butikken er en statue som Christina selv har kjøpt i Polen. Hun sier at denne gir henne positive assosiasjoner da den minner henne om holdningen og uttrykket moren hadde når hun lurte på hva hun skulle finne på til middag – Et uttrykk gjerne flere enn henne kjenner seg igjen i!  En annen gjenstand med historie er en gammel møllesten som ble brukt til å knuse oliven om til olje. Denne har fått en ny renessanse, og blir nå brukt som bord i butikken. Møllestenen er 200 år gammel og er flydd inn helt fra Frankrike. Ikke mindre imponerende er det at den veien over 1000 kg. Butikken er smakfullt innredet med flotte detaljer og kreative løsninger som bør oppleves!

 


Butikken har et personlig preg og rommer mye historie.

 

Under åpningshelgen blir det mange gode tilbud, og Christina har satt sammen smakfulle pakker til gode priser! Dette er produkter som ingen kjøkken burde være foruten, og er en fin gave til en venn, venninne, kjærest, kollega – eller seg selv. Ta turen til Kvadrat i helgen og la Olivers hyggelige og kunnskapsrike spesialister geleide deg gjennom et unike  utvalg av kvalitetsprodukter!

Du finner butikken i NORD, like ved Vinmonopolet og Mester Grønn!

 


Under åpningshelgen blir det mange gode tilbud, og Christina har satt sammen smakfulle pakker til gode priser.

 

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
14-19