Nytt billettslipp til Trinny & Susannah

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Fikk du ikke sikret deg billett på onsdag? Løpet er heldigvis ikke kjørt, og du kan fortsatt sikre deg plass til Trinny & Susannah-show på Kvadrat torsdag 15.09. Neste mulighet er tirsdag 13. september kl. 17:00 (Billett hentes fysisk i Informasjonen på Kvadrat.)

 

billett_T&S

 

Det blir samme prinsipp som sist, med første-mann-til-møllen. NB! Arrangementet har 18 årsgrense pga. servering, og vi gir kun bort én billett pr. medlem.  Billetten må hentes fysisk og kan ikke sendes eller reserverer. Bevis i form av SMS fra Kvadrat må fremvises som dokumentasjon på medlemskap. Er du ikke medlem? Prosessen er veldig enkel, og krever kun noen tastetrykk. Send KVADRAT til 2070. Legg så inn litt mer utfyllende informasjon om deg selv, slik at vi kan sende deg relevante tilbud, inspirasjon og opplevelser.

 

kø_T&S
De første 100 billettene ble fort revet bort, så vi anbefaler deg å være tidlig ute. Billettslippet foregår i Informasjonen, og begynner kl. 17 tirsdag 13.09

Husk at du må kvittere ut billetten din selv. Det er kun én billett pr medlem, og det er altså ikke mulig å reservere eller holde av billett til en venn.

Gi oss gjerne en tilbakemelding i kommentarfeltet om hva du tenker om opplegget! 🙂

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21