Nyt høsten utendørs!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Plant en vakker høstgruppe som pynter opp på uteplassen. Det er enklere enn du tror, og plantene finner du hos Mester Grønn Kvadrat. (Like ved inngang E, nærmeste nabo til Vinmonopolet og McDonalds)

 


Gjør det fint rundt deg. Potter kan enkelt flyttes rund, og skaper liv til uteplassen.

 

Selv om vi er inne i den første høstmåneden er det ingen grunn til å la uterommet forfalle. Skift ut slitne sommerblomster med vakre høstplanter, og fortsett å nyte livet utendørs. Ønsker du å gjøre det lille ekstra, er det lekkert å sette flere ulike planter sammen i en høstgruppe. De mest populære plantene denne sesongen er Erica og Calluna. Disse lyngplantene tåler høstkulda godt og krever ikke så mye stell. Frilandskrysantemum, Hebe og Pernettia er andre fargerike planter som er godt egnet til å plante ut på høsten. Kombiner gjerne med planter som kan slynge seg litt utover kanten på krukken som f.eks Muehlenbeckia eller Dichondra Silver Falls, så har du en nydelig høstgruppe som står vakkert helt frem til vinteren kommer.

Dette trenger du

  • 3-4 forskjellige planter
  • Utepotte eller kurv, gjerne en som er litt bred
  • Blomsterjord

 


Grønne planter er trendy. De er lettstelt, har godt holdbarhet og er lett å mikse sammen.

 


Sett krukken på en pall, og pynt opp med dekorative elementer rundt. Så enkelt skaper du et miljø

 

Slik gjør du
Bruk en litt bred blomsterkrukke eller kurv og fyll den halvveis med blomsterjord, og plasser plantene slik du vil ha dem. Fyll på med jord slik at rotklumpen blir godt dekket. Trykk så jorden sammen, men ikke for hardt, da det er viktig at røttene får rikelig med oksygen. Vann godt når du har plantet ferdig.

 

Ta gjerne en titt i vårt nye høstmagasin for mer inspirasjon

 

, , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21