Nyhet! Botox og fillere hos Makeup Art!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Makeup Art har nå gleden av å kunne tilby behandlinger med Botox og fillere! Behandlingene utføres av den erfarne og dyktige sykepleieren Gry Øglend. Ring på tlf 51 96 01 15  for mer informasjon og bestilling av tid for behandlinger. I mai måned får du -20% rabatt.

Botox og fillere brukes for å redusere eller fjerne rynker og linjer, og er et enkelt alternativ til kosmetisk kirurgi. Behandlingsområder kan være sinterynke, øyenrynker, lepperynker, panne m.m. Fillere brukes eksempelvis også for fyldigere lepper eller å fylle i rynker eller linjer, eller fremheve kinnben. Illustrasjonen viser en del av behandlingsområdene og mulighetene. Du finner mer informasjon om Botox og fillere nedenfor. For fillere anvendes Estelis/Fortelis, som har dobbel så stor massetetthet av Hyaluronsyre som Restylane. Dette fører til bedre resultat som varer lengre.

Veiledende priser er følgende:

Botox:
1 område: kr 2490,-
2 områder: kr 3990,-
3 områder: kr 4990,-
Fillere:
1.0 ml Esthelis/Fortelis; kr 3300,-
0.5 ml Esthelis/Fortelis: kr 2000,-
Etterfyll Esthelis/fortelis innen 3-4 uker 1500,-
Alle behandlinger inkluderer gratis oppfølging etter 4 uker.

Om Botox behandlinger
Botox er en enkel og ikke- kirurgisk behandling, utført av kvalifisert helsepersonell. Behandlingen vil redusere og fjerne linjer mellom øyebrynene, og huden vil bli glatt og uten skjemmende rynker.
Initiering av små mengder botox fører til at nerveimpulsene til de små ansiktsmusklene blokkeres og forhindrer at disse musklene trekker seg sammen. Botox virker kun på de spesifikke musklene som behandles og ikke på de nærliggende muskelgruppene. Resultatet vil vise etter kort tid og vil vare inntil fire måneder. Dette kan variere noe. Botox og filler behandling anbefales ikke til gravide eller diende kvinner.

Om fillere
Vi anvender kvalitetsfillere: Esthélis/Fortélis Behandlingen er basert på hyaluronsyre, som man finner naturlig i huden. Dette er en monofasefiller som minker sjansene for å få et ujevnt resultat. Filleren gir huden volum og jevner ut linjer og rynker. Behandlingen gir et umiddelbart resultat og kan vare opp til 12 mnd. Man kan etterfylle når man selv ønsker. En slik behandling kan også forebygge nye linjer og rynker. Denne behandlingen settes med bedøvelse.

, ,

Kommentarer er stengt.
I dag er det
stengt