Ny trendy og eksklusiv butikk til Kvadrat!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Det er med stor glede vi kan annonsere at Embla Bunader har etablert seg på Kvadrat! Det er gjerne ikke det første du tenker på når du leser overskriften, men å si at bunad er eksklusivt er ikke en overdrivelse. Med stor sannsynlighet er dette erkenorske festplagget det dyreste du har i skapet, og gjerne er det også det plagget du føler deg finest i? Bunaden har fått sin renessanse de siste årene hos konfirmantene, men også hos de som har passert konfirmasjonsalder, spesielt mannfolk. Samlet verdi på bunader i Norge er faktisk på svimlende 300 milliarder kroner!

 


Bare en liten smakebit av hva du kan forvente å finne hos Embla Bunader på Kvadrat

Embla Bunader er en spesialistforretning for bunader, og i tillegg til Rogalandsbunad har de Beltestakk fra Telemark, Nordlandsbunad samt en rekke andre modeller fra hele landet. Embla er også eneforhandler av Lise Skjåk Bræk i Rogaland, Norges ledende designer av eksklusive festdrakter. De har en stor respekt for oppgaven det er å forvalte vår felles kulturarv, og har en perfeksjonistisk tilnærming til produksjon av klassiske mønstre og modeller. Samtidig streber de etter å videreutvikle faget, fordi kultur står aldri stille.

 


En lekker egendesignet jakke som passer til mange bunader. Kan skreddersys og tilpasses etter eget ønske


Embla bunader
selger også flott tilbehør som broderte hårbøyler og slips, og de har også lansert sin egen Embla skjortekolleksjon. Dette er i Hulda Garborgs ånd. Hun var en rebell i sin samtid og mente at man skulle sette sitt individuelle preg på bunaden, den var aldri ment å være en uniform. Embla bunader skal være et raust og inkluderende sted, noe som også gjenspeiles i lokalene. Her er det en god miks av gammelt og nytt, og det er en lun atmosfære i butikken. I butikkvinduene er det utstilt mye inspirasjon, og selv om de færreste kjøper bunad på impuls kjenner vi at det er mye i butikken som frister!

 


Embla Bunader selger også fargerike og flotte sjal som står seg like godt til kjolen som til bunaden. Et populært tilbehør!

 


Hårbøyler er et populært tilbehør, og et flott alternativ til de som ikke ønsker å bruke kyse men allikevel vil ha pynt i håret som matcher bunaden.

 


Embla Bunader tilbyr også håndlagde kniver, og selvfølgelig alt annet du kan tenke deg av bunadssølv.

 


 I tillegg til bunadsrelaterte produkter selger de også håndlaget “tre tre”. Dette er et dekorativ tre, i tre, som kan brukes til så mangt. Håndlaget og kortreist, produsert av mannen til butikksjef Inger Sofie. 

Butikksjef Inger Sofie Kristiansen og Hanne Tove har fått mange gode tilbakemeldinger etter åpningen 3. august!  Kundene sier at vi er et godt tilskudd til Kvadrat, de synes det er kjekt med butikker som skiller seg ut og kan tilby noe litt utenom det vanlige. Det er også mange som synes det er praktisk da de ofte ferdes her, og kan få krysset av gjøremål som omhandle nasjonaldrakten i samme slengen. En gang i uken skal vi ha en sydame som kan fikse og tilpasse det kundene måtte ha behov for. Vi opplever at kundene finner et lite “koseøyeblikk” når de går rundt å kikker, og at det vi tilbyr er litt “snop for øye” rett og slett.

 


Inger Sofie og Hanne Tove står klar til å ta deg varmt i mot og guide deg gjennom en verden av nasjonaldrakter og nydelig tilbehør. Du finner dem i 2. etg NORD like ved Georg Jensen og Rituals.

 

 

 

 

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-22