Ny sminketrend fra The Body Shop!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

The Body Shop er stolte av å lansere den nye sommertrenden Cruelty Free Make-up. Serien er så bra at Lily Cole har latt oss bruke navnet hennes på den! Den feirer vårt mangeårige engasjement mot dyretesting. I liket med alle produktene inneholder serien ingen dyreingredienser og den er ikke testet på dyr. Rødfargen i produktene er ikke basert på pigmenter fra billeskall (som vanligvis brukes), og skimmeret er fra mica i stedet for fiskeskjell.

I serien inngår 4 Mini Hi-Shine Lip Treatment til leppene, Pearl Radiance Primer som gir huden glød, Liquid Eyeliner i lilla nyanse, Puff on Radiance til kinnene, Shimmer Cubes og Lip & Cheek Dome. Priser fra 79,- til 259,-.

Kampen for et verdensomspennende forbud mot testing av kosmetikk på dyr
Cruelty Free International slår seg sammen med kundene til The Body Shop i Norge for å fremme et verdensomspennende forbud mot testing av kosmetikk på dyr. Et globalt løfte mot testing av kosmetikk på dyr har blitt lansert i butikkene til The Body Shop i Norge som en del av kampanjen til Cruelty Free International. Cruelty Free er den første globale organisasjonen dedikert til å sette en verdensomspennende stopper for bruk av dyr til testing av kosmetikkprodukter. Undertegn løftet i butikk eller på nett: http://www.crueltyfreeinternational.org/

, ,

Kommentarer er stengt.
I dag er det
stengt