Ny kjøkkenbutikk åpner på Kvadrat!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Torsdag 5. oktober åpner ny Tilbords butikk på Kvadrat! Sjefen sjøl er en driftig dame, hun driver allerede butikk på Kvadrat og ønsker nå å utvide med èn til.

 

“Det er tydelig at folk i Stavanger og Sandnes er opptatt av gode opplevelser rundt bordet. Vi mener derfor det er viktig å være lett tilgjengelig, og vil sørge for at kundene finner oss både i sør og nord delen av senteret.”

 


Det pakkes, flyttes og organiseres.

 

Vil det være noen forskjell på Tilbords i nord og sør?
I nord har vi større plass til å vise av vareutvalget. Både Nord og Sør vil ha en god bredde i utvalget av interiør og kjøkkenprodukter. Vi har fått inn flere nyheter som er nyttige på kjøkkenet, og som virkelig er dekorative, for eksempel Catrineholm.

Hvilke merker fører dere?
Vi har merker som Georg Jensen, Global, Hardanger bestikk, Holmegaard, KitchenEssentials, Kosta Boda ,Kähler, LeCreuset, Lucie Kaas, Magnor Glassverk, Catrineholm, Rosendal, Cleo, CleoHome, Ridel, Royal Porcelelein, Sabor, Sans, Stiernholm, Villeroy & Boch, Denby.

Driftig butikksjef
Toini elsker butikklivet, og er stolt av å være en del av Tilbords-kjeden. Hun elsker butikklivet når det mye folk, og det koker i butikken. Da er det liv! Hun kjennetegnes av å være en dame som er lett å engasjere og brenner for faget. Hun går kjapt over gulvet, og sier selv at hun aldri har ansatt noen som går sakte. Det er tydelig at effektivitet er en egenskap som er høyt verdsatt hos Toini. Hun er stolt av å være en opplæringsbedrift for unge flotte ungdommer, det er noe som gir mening i hverdagen. Ønsker du å ta fagbrevet innen salg og service søker Toini praktikanter, se mer info om dette på hjemmesiden vår.


Bak denne banneren skjuler det seg mye inspirasjon, tilbud og lekre nyheter.

Åpningen blir en stor fest!
– Butikken i nord har god plass til å vise enda mer av utvalget som finnes hos Tilbords. Det blir mye jobb de kommende dagene, men jeg er sikker på at det er verdt det. Butikken skal framstå inspirerende og full av gode ideer til hjemmet. Under kan du se noen av de beste løp-og-kjøp-tilbudene, her er det mange unike godbiter du ikke vil gå glipp av.

Tilbords nord ligger i 1B, nærmeste nabo til NetonNet. Parker i p-hus og går tørrskodd fra bilen til butikk. Velkommen!


Omaggio vase (plomme, 17 cm) kun 99,- (førpris 449,-) kun 50 stk!

 


-30% på Cathrine Holm skåler. Alle størrelser og farger.

 


Arne Clausen vaser (mint / grønn / blå / grå) -50% i utvalgte farger og størrelser

 

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21