Nikita presenterer årets trendfarger

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Dette er hårfargene som er populære i sommer! Ikke se her om du ikke ønsker å bli inspirert 😉

 

1
Supercool Babylights

En ren og pur blondfarge som aldri går av moten! Her er det lagt inn supertynne folier i fronten og på toppen, mens lengdene er lysnet opp med balayage teknikk for å få mer smoothe overganger. Etterpå er det lagt i en kald nyansering for å få frem den klare fargen!

2
Contouring Ecaille

Konturering er en måte å skape skygge og lys på. Ved å bruke denne teknikken i håret vil det se tykkere og mer levende ut! Ecaille er en farge som kombinerer lyse, gylne og mørke partier i håret, og er en av de absolutt heteste trendene akkurat nå. Her har vi gjort en frihåndsteknikk med bleking og farge for å skape de forskjellige nyansene.

3
Bronde Balayage

Fargen som hverken er brun eller blond, men en plass der imellom. Denne fargen kan tilpasses alle hudtoner! Her har vi laget fargen ved hjelp av en balayage frihåndsteknikk, hvor vi pensler på bleking der vi ønsker lysning. Fargen blir tettere jo lengre ut den kommer, slik at spissene nesten er helt dekket. Deretter nyanserte vi fargen med den riktige tonen til modellens hud.

4
Blue Balayage

Blått i kombinasjon med grått er fantastisk kult og veldig hot i sommer! Først lysnet vi opp håret med en balayage frihånds­teknikk hvor vi pensler på bleking der vi ønsker lysning. Deretter la vi en mørk grå nyanse i mellompartiet og den blå i tuppene.

5
Mermaid Hair

En hot fargetrend! Du trenger ikke å ha kjempelangt hår for å ha denne fargen, den fungerer like fint på en bob eller en effekt i en lang lugg. Her har vi farget inn bunnen i en mørkere farge, og lagt inn tre forskjellige farger i lengdene for å få en skimrende effekt!

6
Rosé Gold ecaille

Rosè Gold er en fargekombinasjon med gylne og kaldere rosa nyanser. Ecaille er en flerdimensjonell farge som kan legges i mange forskjellige toner, og her har vi lagt en mørk farge i bunnen og to forskjellige nyanser i lengdene! Kjempefin til de som har lyst på en farge som virkelig vises!

Ble du inspirert og klar for noe nytt? Bestill time hos Nikita Kvadrat på tlf. 51 96 01 40

 

, , , , , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
14-19