Modeller søker

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Kunne du tenke deg å bli modell? Da har du sjansen nå! Kvadrat og modellbyrået Model Art inviterer nemlig til en åpen casting-event 14. april, hvor også kjendisparet Vendela og Petter er på plass for å lede arrangementet.Dette vil bli gøy for både deltakere og tilskuere!

 

At Modellbyrået Model Art er initiativtaker er ingen tilfeldighet. Model Art ble opprinnelig etablert for ca. 10 år siden av Camilla Fugelli som for øvrig også har etablert helse- og skjønnhetskonseptene BeWell klinikken og Makeup Art. Nå i 2018 er det duket for en større relansering av modellbyrået, som en respons på etterspørselen etter modeller i Rogaland-regionen og mangelen på større modellbyråer som sådan.

 

 


Camilla har i den anledning fått med seg Eli Landa som har mange års erfaring som modell og som tidligere Miss Universe Norway 2009. Sammen ønsker denne slagkraftige duoen å føre Model Art frem som regionens ledende modellbyrå.

 

AMBISJONER OM VEKST
Ambisjonene for modellbyrået er store og Camilla synes det er viktig at Stavanger og Sandnes regionen har et profesjonelt lokalt byrå. Et byrå som tilbyr dyktige modeller til fotografer, reklamebyråer, produksjonsselskaper, eventbyråer og andre lokale bedrifter som har behov for modeller i sine aktiviteter. I stallen har de allerede et dusin erfarne modeller innen både foto og catwalk, men de trenger flere i forbindelse med relanseringen. Målet er å bygge opp et bredt spekter av dyktige modeller som imøtekommer behovene til det regionale næringslivet. Er du trygg på å eksponere deg selv og lyst å jobbe som modell, har du nå muligheten til å komme på casting 14. april på Kvadrat – så benytt denne sjansen!

 

Eli med sin erfaring kan fortelle at oppdragene som modell kan være både spennende og gøy, og oppfordrer alle som går med en liten modell i magen til å delta. Model Art formidler generelt modeller til fotooppdrag, catwalk, brudeshow og reklameoppdrag.

 

 


Lørdag 14. april gjester Vendela og Petter Kvadrat

 

VENDELA OG PETTER LEDER AN
Oppgaven som konferansier for arrangementet er det Petter Pilgaard som har. Petter er tidligere programleder, finansrådgiver og tidligere reality-TV-deltaker som ble kjent da han i 2009 vant TV3s reality-tv-serie Paradise Hotel. Den tidligere supermodellen Vendela Kirsebom vil sitte i juryen og vurdere modellene sammen med den øvrige staben. Totalt sett håper vi dette blir et spennende arrangement som mange vil melde seg på, og ikke minst også får mange tilskuere på Kvadrat denne dagen. Vi tror dette blir veldig gøy! 

GRATIS HUD, MAKEUP OG DUFT- ANALYSE
Kicks, Koch og Makeup Art holder også stand denne dagen med gode gratis tilbud til alle kundene våre.
• Kicks: Makeup
• Koch: Duft
• Makeup Art: Våre dyktige hudterapeuter utfører hudpleie for enhver hudtype og tilstand. Vi vil under arrangementet være tilgjengelig på stand for å veilede deg både på hjemmeprodukter og på behandlinger

Praktisk informasjon
• Modellbyrået Model Art søker etter både foto- og catwalkmodeller.
• Damer og menn, både med og uten erfaring, oppfordres til å stille.
• Deltakerne vil bli vurdert etter fotografering og catwalk av jurymedlemmene.
• Juryen består av Model art sine representanter Camilla Fugelli og Eli Landa, tidligere modellmamma Inger Løno (Prestige modellbyrå) og Vendela Kirsebom (programleder
og tidligere supermodell). Petter Pilgaard vil være konferansier på arrangementet.
• Søkere vil få svar på opptak i modellbyrået innen 1. mai 2018. Deltakere må møte ved scenekjøkkenet ved inngang C før kl. 13.00.
• Deltakere bør komme ferdig stylet.

Informasjon om påmelding til arrangementet finner du på
www.model-art.no

, , , ,

8 svar til Modeller søker

 1. Caroline Vik 2. mai, 2022 den 18:48 #

  He! Jeg kunne veldig gjerne tenkt meg å bli modell for dere. Jeg er en 15 år gammel jente, med litt maskulin og klassisk stil! Men jeg er åpen for alt! Jeg har blondt hår, er en 170, fin kjeve, og er litt muskeløs! Det ville vært en ære å få stille som modell hos dere. Mvh Caroline Vik.

  • Sonja 11. mai, 2022 den 11:57 #

   Hei Caroline! Møt opp på torsdag 12.mai kl. 18 og registrer deg hos Donna Ioanna. Lykke til 🙂
   Mvh Kvadrat

 2. Norasaidani 7. juni, 2021 den 19:51 #

  Hei jeg er 12 år og altid drømt og vere sminke model jeg hat veldig mye arfaring jeg vil Jæren og veldig lyst til og vere en del av dere hilsen Nora saidani .🤗

  • Sonja 23. juni, 2021 den 13:59 #

   Hei! Ta kontakt med model-art.no 🙂

 3. Nora 7. juni, 2021 den 19:50 #

  Hei jeg er 12 år og altid drømt og vere sminke model jeg hat veldig mye arfaring jeg vil Jæren og veldig lyst til og vere en del av dere hilsen Nora saidani .🤗

 4. Feruz.G 20. august, 2019 den 00:28 #

  Hei, jeg heter Feruz.G og er 18 år. Jeg er interessert i å være modell som jeg kan se har dokker beste anmeldelser og derfor vil jeg gjerne jobb som en modell hos dere. Jeg har ikkje jobbet som en modell før, men under utvekslings året mitt har jeg drevet med runway show via skolen. Jeg er veldig interessert i mote og hoper jeg hører fra dokker!!.
  Høyde:166
  Hårfarge: svart
  Øyenfarge: brun
  Mvh.
  Feruz.G

 5. Thelma 25. mars, 2019 den 23:07 #

  Hvor gammel må man være? Og hvor erfaren? Må man egentlig kunne noe i det hele tatt? Og holder dere til i Stavanger?

  • Maren Ege Tjoflåt 28. mars, 2019 den 08:33 #

   Hei Thelma 🙂 Denne modellcastingen var i april i 2018 på Kvadrat. Dersom du har spørsmål angående modellcasting, ta gjerne kontakt med Modellbyrået Model Art: http://www.model-art.no.

Legg igjen en kommentar

I dag er det
stengt