Mer gull og diamanter til Kvadrat!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Torsdag 22. juni åpner det ny butikk på Kvadrat, like ved inngang C, og de ansatte jobber i dag med å plassere de siste prisskiltene og sørger for at glassfasaden skinner som på TV-shop!

Mange av de ansatte er kjente ansikt på Kvadrat, og butikksjef Oddny har lang fartstid på senteret. Butikken som åpner heter Bjørklund, som er ikke noe mindre enn Norges største klokke og smykkekjede! Som mange vante Kvadrat-gangere vet finnes det allerede en Bjørklund på senteret, men denne skal altså romme et enda større utvalg, og de har spesialisert seg på et bredt utvalg av smykker og juveler til “hvermannsen” (…det betyr dog ikke at det blir kjedelig, her skal alle finne noe de liker, fra det enkle til det ekstravagante)

 


Enkle smykker og armbånd er populære. Disse er fine både med og uten gravering. Graveringen får du på dagen hos Bjørklund Kvadrat.

 


Fra det enkle til det ekstravagante. Du finne hele repertoaret hos Bjørklund. Fellesnevneren er at det skal være aktuelt for “hvermannsen”.

 


Bjørklund har også et bredt utvalg av klokker og tilbehør (les smykker) til herre. Noe å ha i mente når du trenger gavetips til far, mann eller kjæreste.

 

Oddny nevner kjente merkevarer i fleng; Nixon, Casio, Daniel Wellington, Citizen, Mango, Skagen, Mockberg – listen er lang. Hun presiserer også at de har et sjeldent stort utvalg av barne klokker. Kollegaen skyter inn at hun faktisk aldri har sett noen med større utvalg, og en tilfeldig kunde fra sidelinjen nikker bekreftende.

 


Bjørklund er store på barneklokker. Her finner du en gave som kan glede i årevis. Hvem husker ikke sin første barneklokke?

I tillegg til bredt utvalg av produkter kan de også tilby service på klokker og smykker, samt rens av bunadssølv. De fikser også gravering på dagen, en personlig og fin gave som passer til alt i fra søster til svigermor.

Oddny og hennes ansatte gleder seg til stort til å se deg på åpningsdagen i morgen, torsdag 22. juni kl. 10:00. hvor de 50 første kundene får kjekke goodie bags! De har også et sjeldent godt åpningstilbud; -50% på diamantanheng og øredobb. Planlegg kona eller kjærestens neste bursdag allerede nå og gjør et kupp!  Minner også om at Kvadrat har Nattåpent denne dagen, hvor du får ekstra god tid til å shoppe på (les helt til midnatt).

NB! Vinneren av diamantkonkurransen ble Lene Skogen. Vi gratulerer!


Åpningstilbud! Anheng med diamant, nå kun 1499,- (før 2998,-) Fås også som diamantøredobb (nå kun 2499,- før 4998,-)

 

Du finner butikken like over Vita og Fuel, like ved inngang C.
Velkommen!

, , , , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21