Mer enn bare shopping

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Gjennom 36 år har vi vært opptatt av å skape gode øyeblikk på Kvadrat. Du husker kanskje suget du fikk i simulatoren på nittitallet? Eller var du med å sette verdensrekord da vi bygget det store lego-tårnet? Gjennom alle disse årene har vi hatt fokus på å tilby kjekke opplevelser og gode ringvirkninger for regionen vår.

På Kvadrat skal du finne det du ønsker deg – og litt til!

22 serveringssteder

Cecilie – daglig leder og humørspreder på Starbucks Kvadrat

På Kvadrat finner du hele 22 forskjellige serveringssteder! Utvalget er stort og mangfoldig, med alt fra noe kjapt i hånden til flotte restauranter med matretter fra alle verdenshjørner.

Om du skal spise frokost, lunsj, middag eller kveldsmat, så er vi sikre på at du finner noe som passer. Skulle tørsten melde seg, eller du vil ta en pust i bakken, med kaffe og noe søtt på siden, så finner du mange ulike kafékonsepter spredd rundt på senteret. Kom gjerne alene, med familien eller gode venner. Eller kanskje du vil legge et jobbmøte til et av våre serveringssteder? Er du alene og ønsker en prat med andre, kan du velge å få drikken din i en Skravlekopp som viser andre at du er åpen for en prat med andre. Vel bekomme.

Servicetilbud

Vårt nye kundesenter som består av både Informasjon, Turistkontor og Postkontor

Kvadrat er mer enn mange tror! I vårt nye kundesenter finner du Posten, kundeservice og turistinformasjon. Kundeservice gir informasjon om alt som kan gjøre besøket ditt på Kvadrat enda bedre, som utlån av rullestol, barnebiler (barnebiler er for tiden ikke tilgjengelig pga. smitteverntiltak), oppbevaringsbokser, ammerom, gavekort, systue, busstider, hittegods og gratis wifi. Kundesenteret har også eget prøverom, dersom du vil prøve klær og sko du har kjøpt på nettet og hentet på Posten. Medarbeiderne i kundesenteret har ‘sort belte’ i Kvadrat, og kan guide deg i riktig retning da de vet hvor alle våre butikker, servicetilbud og tjenester er lokalisert. Ønsker du tips om hva som ellers er verdt å få med seg i regionen, finner du også offentlig godkjent turistinformasjon i kundesenteret.

Les mer om våre mange servicetilbud.

1402 vennlige medarbeidere

Ivan – hos Ivan Frisør og Barbershop på Kvadrat

Har du tenkt på at Kvadrat er en av de store arbeidsplassene i Sandnes? Vi har gleden av å huse over 1400 medarbeidere blant våre over 170 butikker, serveringssteder og andre typer bedrifter. Kvadrat skal være en attraktiv og foretrukken arbeidsplass og samlingssted for alle. Her skal du finne vennlige ansatte og inspirasjon til handel og gode øyeblikk.

Mange dyktige lærlinger

Lilliana – lærling hos Nikita frisør på Kvadrat

Vi er heldige og har til en hver tid et stort antall lærlinger på Kvadrat. Vi ønsker å legge til rette for god læring og et hyggelig arbeidsmiljø og er enormt stolte av alle ungdommene som har gjort en god innsats for å få fagbrev opp gjennom årene. Fagene er mange og alle er like viktige. Kvadrat ser på det som en viktig samfunnsoppgave å legge til rette for at unge skal få en utdannelse som kan hjelpe dem videre i livet. I tillegg til å ha lærlinger legger vi også til rette for trainees, elever med praksisplass og jobbskygging. Det handler om å ta ansvar for fremtiden og spe på med ny og ung kompetanse.

2 svar til Mer enn bare shopping

  1. Stian Windsland 3. februar, 2021 den 07:38 #

    Det JEG husker er spillehallen som var på Kvadrat. Mener å huske den flyttet et par ganger, og var på 3 forskjellige lokasjoner.

    Det var svært morro med flipperspill. Gikk noen kroner der ja 🙂

    • Sonja 12. februar, 2021 den 13:15 #

      Hei! Så kjekt at du deler gode minner med oss 🙂 Det er utrolig morsomt å lese. Mvh Kvadrat

Legg igjen en kommentar

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

Åpent i dag
10-21