Konfirmasjon uten stress, og pynt til en billig penge

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Har du konfirmasjon i år? Upstairs Kvadrat hjelper deg gjerne med tips og gode ideer. Begynn tidlig. Det er ingen grunn til å vente med det som skal gjøres.

Velg en farge eller et tema. Det er ikke så viktig at alle tingene har samme farge. Det kan være vanskelig å finne lys, servietter, bordkort ol. i nøyaktig samme farge når det er av forskjellig materiale. De skal bare være fine sammen.

Enkle tips til bordpynt
Du må beregne ca. 50-60 cm bord pr. 2 gjester hvis de sitter på begge sider. Skal du ha løper på bordene blir det samme regnestykke. Kjøp inn det du trenger nå, så slipper du at det er utsolgt. For det er alltid en reell risiko. Stående servietter gjør mye av seg på bordet. Fint brettet servietter i flere varianter blir som en liten bukett på hver tallerken. Her finnes det uendelig med muligheter, det er bare å Google. Pinterest har også mye god inspirasjon. Hos Upstairs Kvadrat får du lunchservietter – 5 pakker for 99,- hele året.

 


Det er bare kreativiteten som setter grenser for hva en serviett kan bli

 


Små detaljer utgjør ofte det lille ekstra. Det trenger ikke å koste mye, men ser både eksklusivt og lekkert ut

 

 

Bordkort er ikke ferskvare, de kan lagres. Har du mange gjester og veldig mange servietter som skal brettes, inviter til dugnad. Hvem synes vel ikke at sjampis og serviettebretting høres fristende ut?

 


En serviett, en til og fra-lapp, toppet med en klemme er alt som skal til for å lage denne lekre innpakningen

 


Hvorfor ikke brette servietten som et slips? Det er enklere enn du tror.

 


Husk at fargene trenger ikke å nøyaktig like, så lenge de ser fine ut i sammen.

 


Upstairs Kvadrat har et bredt utvalg av kort med tekst.

 

Bordkort er ikke ferskvare, de kan lagres. Gjør de ferdige i god tid og sette de pent i en liten eske. Det samme kan du gjøre med serviettene. Har du stående servietter, vifter el. kan de og brettes klar og settes i en eske. Har du mange gjester og veldig mange servietter som skal brettes, inviter til dugnad (sjampis og serviettbretting)

Konfirmasjonspynting er ikke så formelt som det var før. Det skal heller gjenspeile konfirmanten. Tenk alternativt og tenk gjenbruk. Hva har du i hagen, hva kan du finne i naturen og hvem hadde konfirmasjon i fjor som du kan låne fra.

Lykke til!

Upstairs finner du i 1A Nord, like ved Vinmonopolet og Mc Donalds.

, , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21