Stitch Kvadrat utvider med kortreiste kjoler fra lokale designere!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel


Ikke bare har Rogaland gode muligheter til kortreist mat, men her i fylke kan vi også reklamere for kreative designere, noe Stitch Kvadrat gjerne har lyst til å kunne tilby sine kunder. Av de norske leverandørene til Stitch er flere fra Rogaland. Mona Jensen (42 år) gründeren bak motesuksessen og kles/smykke merke Tom Wood er fra Karmøy. Siv Elise Seland (41) fra Jæren står bak IIS WOODLING. Den prisvinnende klesdesigneren Veronica B Vallenes fra Kristiansand. We Norwegian fra Voss, med norske råvarer produsert i Polen.

«Alle» leter etter en kjole. Kjole til ferien, til familiære festligheter, bryllup som gjest eller brud. Konfirmasjon som konfirmant eller gjest.  Når varmen setter inn er det ingen ting bedre en å kunne ta på seg en kjole på jobb. Gjerne en som du bare kan bytte ut sneakers med pums slik at du er klar til en festlig middag på kvelden.  Stitch byr på klassiske kjoler med klassiske snitt. Ensfarget, mønstret og fargerike kjoler.


Her finner du fargekategoriserte kjoler som henger sirlig på en rekke. Ryddig og oversiktlig.

 


Til deg som alltid jakter etter den perfekt fotsid kjolen – let ikke lenger!

Verdi og lojalitet til våre egne, preger Stitch butikkens design og brand oppsett. Butikken fører bare Skandinavisk mote og har en klar satsning på Norsk og lokal mote. Norge og Skandinavia er i verden sammenheng et symbol på kvalitet og verdighet, hvor hvert ledd i en klesproduksjon har en verdighet. Produksjonen legges ofte til fabrikker i Europa med gode Europeiske vilkår.

Kjole kolleksjonene har egne signaturer med feminine vri på skandinavisk vis. Kjennetegnene for skandinavisk mote er praktisk eleganse som møter minimalisme. Sporty, rocka, avslappet og trendy er stikkordene for butikkens utvalg.

 


IBEN

CECILIE Copenhagen

 


IBEN

 


DAGMAR

 

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-22