It’s all about that base: KICKS Kvadrat forteller deg hvordan

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS Kvadrat viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

 

 

 

Primer – gir perfekt grunnlag
En god primer gir deg et perfekt utgangspunkt, men husk at det finnes like mange primere som det finnes hudtyper. Når du skal velge primer, må du vurdere hva nettopp din hud trenger, og hva slags finish du ønsker. Dette kan makeup artistene på KICKS hjelpe deg med.

Foundation – jevner ut hudtonen
Hovedoppgaven til foundation er å dekke over ujevne partier i hudfargen. BB-krem, CC-krem eller farget dagkrem er ofte nok til hverdags hvis du har normal til tørr hud. Har du litt fetere hud, vil en oljefri variant med bedre dekkevne være det beste valget. Den vil gi en jevnere hudflate med dempet glans. Prøv deg frem til du finner en foundation som har ønsket dekning, eller ”dekkevne” som det heter når det er snakk om foundation. Rådfør deg gjerne med makeupartistene i KICKS-butikken for å finne den rette!

 

“Du får best resultat når du påfører underlagsproduktet med foundationpensel eller en fuktet makeupsvamp. Har du det travelt, kan du klappe inn foundationen med hendene. Det går raskere, og varmen fra hendene gjør at produktet ”smelter” godt inn i huden, slik at resultatet blir naturlig og lett”

 

 

Concealer– skjuler mørkt og rødt
Tretthetstegn rundt øynene skjuler du aller best med flytende, lysreflekterende concealer, som lysner og skjuler mørke ringer uten å bli for tykk eller kladdete. Du kan også klappe concealer på kinnbeinas høyeste punkt og lett over neseryggen og brynbeina for å få en lysnende virkning. Vil du dekke røde prikker, pigmentflekker eller kviser, trenger du en concealer som er kremet eller fastere. Velg en med gule eller grønne toner for å korrigere rødheten maksimalt. Hvorvidt concealeren skal påføres før eller etter foundation, kommer an på hva du vil skjule. Det er mest effektivt å legge den rundt øynene etter foundation. Da ser du hvor mye som må dekkes, og bruker ikke mer av produktet enn nødvendig. Hvis du ønsker best mulig dekning, kanskje på en illrød kvise, får du best resultat om du demper den røde fargen med concealer både før og etter foundation.

Pudder – glatter ut og fikserer
Til slutt påfører du pudder, som gjør huden mattere og glattere. I tillegg til at overflaten blir penere, vil pudderet gjøre at makeupen holder bedre. Pudre derfor ekstra rundt øyne og nese, der underlaget har lett for å slippe. Hvis du er redd for at pudderet skal legge seg i fine linjer eller du skal virke for sminket, kan du velge løspudder. Mange løspudder får porene til å trekke seg sammen, og da virker huden glatt og silkematt. Bruk kompaktpudder til å friske opp makeupen i løpet av dagen.

 

Makeupartistene og skjønnhetsekspertene til KICKS finner du i 2. etasje SØR, like før broen til NORD. Benytt inngang C for korteste vei.

, , , , , , , , , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

I dag er det
stengt