Informasjonen flytter på seg

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

En av de mest besøkte plassene  på Kvadrat er denne uken på flyttefot. Til en forandring, er det denne gangen ikke en butikk. Det de tilbyr er gratis, og tjenesten er et tilbud som er kjærkomment for mange. Etter åtte år på samme sted flytter når Informasjonen noen hundre meter nærmere inngang C.

Informasjonen finner du nå like innenfor inngang C, rett ovenfor Amundsen Spesial med Pizzabakeren, Life og iPhoneklinikken som nærmeste nabo. Informasjonsmedarbeiderne på Kvadrat har en variert og innholdsrik hverdag. Daglig løse de store og små utfordringer, enten det være seg å peke folk i riktig retning, fortelle om turisttilbudet i regionen, eller levere ut hittegods.

 

10 på topp spørsmål

Hvor er toalett?
Vi har over 40 toaletter på huset. Vi skal ikke ramse opp plasseringen på alle, men det er jo greit å vite at vi har et godt utvalg. Et annet lite tips er at de nyeste og aller fineste toalettene finner du i Nord.

Hvor er det minibank?
Vi har fire minibanker på huset. Disse finner du ved Platekompaniet (2. etasje nord), Cubus (2. etasje sør) Mc Donalds (1A nord) og ved Dropsen (1. etasje sør). Synes du at cash is King, så er det ikke problem å ta ut kontanter på Kvadrat!

Hvor er Mc Donalds og Vinmonopolet?
De finner du side om side, ved inngang E. Her kan du parkere like utenfor, men husk at dette er også en av av de mest populære parkeringsplassene. Tips! Parker i P-huset, og ta heisen opp til 1B nord.

Hva er enkleste vei til polet?
Når du står i Informasjonen er det en 4 minutters spasertur, dette inkluderer 1 rulletrapp (eller heis) og ett rullebånd (eller heis). Her beveger du deg fra sør til nord, og det er mye fint å se på veien.

Hvor er Preikestolen?
Den finner du på Forsand. Det er et stykke fra Kvadrat, så her anbefaler vi bil 😉 Med to sportsbutikker har Kvadrat utstyret du trenger til turen!

Hva er klokken?
Litt merkelig spørsmål egentlig, siden alle springer rundt med en smarttelefon i lommen – men Informasjonen har alltid full kontroll på klokken, og det er jo hyggelig at folk tar kontakt.

Når stenger dere?
Vi stenger kl. 20 på hverdager og kl. 18 på lørdager. Men, visste du at Mc Donalds nå har døgnåpent? Sånn sett er Kvadrat faktisk åpent hele døgnet. Se våre utvidede åpningstider på kvadrat.no! Flere ganger i året har vi også Nattåpent, da har vi åpent helt til midnatt, noe som gir deg goooood tid å shoppe på.

Hvor har jeg parkert?
Dette er ofte litt vanskelig å svare på, men vi prøver selvfølgelig alltid å hjelpe. Et godt tips til deg som parkerer i P-hus; se på fargen på søylene. Denne viser deg hvilken etasje du er i. Merk deg også hvilken bokstav det er på inngangen du går inn. Det gjør det enklere for oss å hjelpe deg 🙂

Har dere plaster?
Vi har plaster og førstehjelp, ja til og med hjertestartere finner du på Kvadrat. Det skal være trygt å handle på Kvadrat.

Har dere funnet kosebamsen min?
Hundrevis av kosebamser som kommer til rette på Kvadrat i løpet av ett år. Dette gjelder også annet hittegods og verdisaker. Det alltid hyggelig å se hvor mange ærlige mennesker vi omgir oss med. Informasjonen har mange ganger vært vitne til at selv dyre armbånd, telefoner og konvolutter med penger finner tilbake til sin rettmessige eier. Kvadrat har mange fantastiske kunder!

Velkommen til den nye Informasjonen på Kvadrat! Denne finner du rett til høyre når du kommer inn inngang C.

 

, , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21