Hva skal du fylle påskeegget med?

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel
Mye godt å velge i hos Coop Obs!

Utvalget er stort og smakene mange. Vi tok en rask handletur på Obs på Kvadrat og der var det stort utvalg av påskesnop og mye annet kjekt.
Alt som er på bilde, til en verdi av kr. 1200,-, vil vi gi bort til en heldig følger av vår facebook-konto – bli med på trekningen her.

I hele gavepakningen har vi plukket ut gule stearinlys, påskeservietter, en god Påske-Quiz bok som er kjekk å ha, Kvikk Lunsj og Solo er “must-haves” til påsketuren. Freia fylte påske-egg, marsipan og sjokolade, en god kaffe fra Starbucks og te fra Pukka, sjokoladecookies, solfaktor til solfylte dager, og antibac i lommeformat er nå blitt like viktig som solfaktor.

Vi kunne ikke motstå de søte koppene med “Marius-mønster”, som finnes i flere farger. En liten thermos med varm sjokolade deilige fylte vaniljeboller fra Pågens. Her er det mye å kose seg med på tur eller hjemme i sofaen foran TV eller over et slag kort eller brettspill med familien.

Du finner alt du trenger til påsken på Kvadrat. Vi har åpent til kl. 21 hverdager og Påskeaften fra 10-16….når du skal fylle på påskeegget ditt.

Riktig god påske!

Kommentarer er stengt.
Åpent i dag
10-22