Hva er en Pluss Kunde, og hvordan kan jeg bli en?

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

En Pluss Kunde er en kunde som er medlem av Kvadrat sine kundeklubb. Dette er en populær klubb har over 20 000 medlemmer. Som medlem hos oss får du unike tilbud og eksklusive fordeler på senteret. Vi har fokus på opplevelse og inspirasjon, og arrangerer også kundekvelder som skal gi nettopp dette.

Dette skjer på Kvadrat på torsdag
21. september inviterer vil alle eksisterende (og kommende Pluss Kunder) til kundekveld på senteret med over 75 unike tilbud. Flere butikker har også rigget standplass ved inngang C og byr på gratis massasje fra Enklere Liv, sminketips fra Fredrik & Louisa, The Body Shop Kvadrat gir deg gode tips om ansiktsmasker, og Finn Schjøll viser deg hvordan du enkelt kan lage hjerter i lyng. Dette og mye mer kan du oppleve ved inngang C, torsdag 21. september mellom kl. 16 – 20.


Som Pluss Kunde får du tilgang til eksklusive tilbud, arrangementer og fordeler. Vi har fokus på inspirasjon og opplevelse.

 

Fakta om medlemskapet
• Medlemskapet er gratis
• Motta tilbud som ikke andre får! Mange av tilbudene vi sender ut er kun til Pluss Kunder
• Få tilgang til eksklusive eventer i regi av Kvadrat
• Vi sender deg max 4 sms’er med tilbud pr måned
• Velg dine interessefelt slik at vi kan sende tilbud basert på hva du interesserer deg for
• 15 års aldersgrense

Vi har over 20 000 medlemmer, men vi har selvfølgelig alltid rom for flere. I tillegg er det utrolig enkelt å bli medlem. Alt du trenger å gjøre er å ta frem mobilen, og sende KVADRAT til 2070. Da har du alt du trenger av bevis for å få tilgang til eksklusive tilbud på senteret. Selv om vi ikke tror at du noen gang har lyst til å melde deg ut når du først har meldt deg inn, kan vi også nevne at dette er like enkelt som å bli medlem.  Alt du gjør er å sende STOPP KVADRAT til 2070, så er medlemskapet ditt avsluttet.

Du er viktig for oss! Og vi vil gjerne høre fra deg enten det er ris eller ros.
Er du medlem og har kommentarer og innspill til forbedring? Da vil vi gjerne høre fra deg. Send mail til markedssjef, sonja.kvalvaag@olavthon.no

Greit å vite
Vi vil aldri selge eller gi bort e-postadressen din eller mobilnummeret ditt til tredjepart. Informasjonen du oppgir vil kun bli benyttet av Kvadrat.


Som Pluss Kunde får du unike tilbud på kjente produkter og merkevarer. For eksempel -50% på Kählevase hos Tilbords (Tilbudet er nå utløpt, men ikke fortvil det kommer mange flere muligheter til å gjør god kupp)


I 2016 inviterte vi den Britiske moteduen, Trinny & Susannah til Kvadrat. Showet var eksklusivt og gratis for alle Pluss Kunder.

 

 

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21