Helgø Meny presenterer høstens nyheter!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Marianne, daglig leder for Helgø Meny Kvadrat viser stolt frem høstens nyheter! I år er det ekstra mye spennende, forteller Marianne entusiastisk. Det er alltid moro å se hva produktutviklerne har kommet opp med denne gangen.


Marianne viser frem fire produkter hun tror kommer til å bli populære i høst!


Resirkulerbare tannbørster fra Humble Brush
Det kastes mange millioner tannbørster årlig, og plast har blitt et betydelig miljøproblem. Humble Brush er ikke bare en god tannbørste, men er også en måte å være ydmyk overfor planeten og dens beboere på. Humble Brush er først og fremst en god tannbørste, utviklet av anerkjente tannleger. Men den er også en av svært få miljøvennlige alternativ på markedet. Den nedbrytbare bambus-tannbørsten kan brukes like lenge som enhver plasttannbørste, og både børste og håndtak er av beste kvalitet. Fås til både voksen og junior.

Gjør hverdagen renere med Klar fra Orkla
Klar er en serie med bærekraftige produkter som har god effekt og som dufter godt. Produktene inneholder nøye utvalgte ingredienser og er uten unødvendige kjemikalier. Et effektivt, smart og grønnere alternativ, helt enkelt. Akkurat slik som gode miljøvalg bør være! Alle flaskene i serien er laget av 100% resirkulert plast.  Produktene er dermatologisk testet på sensitiv hud, Svanemerket og er vegansk.

I produktserien fra Klar finner du:
•håndsåpe
•allrent
•badromspray
•oppvaskmiddel
•tøyvask

“Nyhetene gjenspeiler jo hva som beveger seg i markedet, både nasjonalt og internasjonalt. Vi ser en klar økning av miljøvennlige produkter, og vi får flere kjøttfrie alternativer”

 

Til dessertmagen
Sjokoladepizza har vært en trend på dessertmenyen på restauranter i Italia i flere år, endelig er den i Norge! Ristorante Sjokoladepizza er en dessertpizza med fyldig og deilig sjokoladesmak. Sjokoladepizzaen har en søt pizzabunn med kakao, og er toppet med sjokoladesaus, biter av melkesjokolade, hvit sjokolade og mørke sjokolade-pletter. Innovativt og spennende på dessert-fronten! Serveres gjerne med noen kuler vaniljeis, blir vi tipset om.

Cevita shots
Bama introduserer en helt ny serie med smakfulle og næringsrike shots som gir deg 1 av 5 om dagen og som er kilde til kalium. Disse får du kun hos MENY!

Kommer i smakene:
•Rødbeteshot med eple & sitron
•Hot shot med kajenne & gurkemeie
•Ingefærshot med eple & lime

 

 


Dette er noen av høstens hotteste nyheter innen dagligvare. Ser du noe du tror du kommer til å digge?

 

 

Skrella Mozzarella ostestenger
Ostesticks finnes i mange varianter i utlandet og kommer nå endelig til Norge. Dette er den morsomste ostenyheten for barna i år. Nå får de faktisk lov til å leke med maten. Denne mozzarella-sticken skal nemlig ikke bare spises, men den kan skrelles og lekes litt med. Skrella Mozzarella passer perfekt i matpakken eller som en liten belønning. Produktet er rik på kalsium, inneholder hele 27% protein og har 30 % mindre fett en f.eks. vanlig gulost.

Libresse Svart Truseinnlegg
Sort er den mest brukte fargen på kvinners undertøy, så hvorfor finnes det kun hvite truseinnlegg? Nå lanserer Libresse Norges første sorte truseinnlegg for din daglige beskyttelse. Endelig finnes et nesten usynlig truseinnlegg, laget spesielt for de svarte trusene dine! Libresse Black Liners holder deg tørr og fresh samtidig som den lar huden puste – akkurat som bomullstruser. CurveFit™ gjør dessuten at den former seg etter kroppen din, for en ekstra komfortabel passform.

Karri og kokos – Fersk & Ferdig-rett
Skikkelig digg vegetarmat med gode smaker av karri og kokos. Fullverdig middag med soyabasert protein, Oumph!, som smaker som ekte kylling. Varm opp og nyt.

Go’ Vegan – alternativ til ost​
Synnøve Finden har jobbet tett med veganske stemmer som Jane H. Johansen i Veganmisjonen for å ta frem to nye veganske alternativer, en skivet og en revet variant, som skal dekke behovet både på brødskiven og i matlaging. Viktige faktorer har vært innholdsfortegnelse, smak, konsistens og smelteevne. Resultatet kommer nå til MENY.

Ekte gresk yoghurt med ingefær og vanilje

Ny og spennende smakskombinasjon!​ Synnøve Finden leverer den eneste ekte og mest populære greske yoghurten i Norge, og utvider utvalget med en ny og spennende smakskombinasjon nå i september. ​Produktet er høyt på protein og med 30% mindre sukker, med en perfekt balanse mellom deilig vanilje og frisk ingefær.

Fersk Surdeig til Pizza
En imponerende pizzadeig med sprø kanter og smakfull surdeig. Fri for kunstige konserveringsmidler. Kun olivenolje, mel, surdeig, gjær og salt..that’s it! Du kan selv bestemme tykkelse og størrelse på pizzaen. Kan også brukes til pinnebrød for deg som skal på skogstur!

Inspira Lakris, Hennig Olsen Is
Inspira Lakris er en elegant iskrem laget med den unike kombinasjonen av kremet vaniljeis, smakfull lakrissaus og biter av myk lakrisfudge. En deilig blanding av søtt og salt som utfordrer smakssansene. Inspira er en serie iskrem vi har lagt mye kjærlighet i. Vi har hentet inspirasjon fra hele verden og brakt hjem råvarer av høyeste kvalitet. Serien er tilsatt enda mer fløte enn vanlig, raust med smakfulle råvarer og rikelig av våre egne sauser. Inspira er et helt nytt nivå av Kremen av iskrem.

Helgø Meny finner du i 1C nord, med inngang direkte fra parkeringshus. Velkommen!

Brødtekst og bilder er hentet fra www.meny.no

, , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

Åpent i dag
10-21