Hjerte for Sandnes

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Vi hører stadig om katastrofer, krig og mennesker i nød. Det finnes så mange behov, så mange som trenger hjelp. Ofte kan vi føle oss maktesløse og handlingslammet. Sammen kan vi motivere hverandre til å ta initiativ. I Norge sitter vi med et spesielt ansvar for å hjelpe fattige og vanskeligstilte rundt omkring i verden; absolutt! Men også her, i vår egen by, og nettopp her, finnes det ildsjeler som har en stor vilje til å hjelpe. De kaller seg Hjerte for Sandnes! Dette er folk som gjør byen til en bedre plass å bo for alle! For rusavhengige, for innvandrere, for enslige, for oss alle.

dsc_0600a
De frivillige som alle har et stort Hjerte for Sandnes

Klippen Sandnes starter en uavhengig organisasjon som heter Hjerte for Sandnes. Denne organisasjonen ønsker å ha en bred profil hvor alle typer organisasjoner, bedrifter og privatpersoner kan engasjere seg i å gjøre byen bedre å bo i. Penger som samles inn skal ikke benyttes til Klippens øvrige arbeid.

Wenche er en av mange ildsjeler som er pådriver for dette arrangementet. Hun forteller stolt at de i fjor arrangerte julekveld for første gang i fjor med stor suksess. Der hadde de underholdning, god mat, julegaveutdeling og stort fokus på å skape relasjoner og nye nettverk. 180 mennesker var samlet til feiring.

dsc_0464

Kvadrat har valgt å støtte Hjerte for Sandnes med 30 000 kr til årets julefeiring. Dette er midler som kundene har lagt igjen i Ønskebrønnen, i tillegg til inntekter fra to auksjoner som vi avholdt i høst. Hjerte for Sandnes er et fantastisk initiativ som støtter opp om noen av de som trenger det mest, i lokalsamfunnet. De gjør en kjempejobb, og vi er imponert av det har klart å utrette på kort tid!

julekveld
Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21