Helgø Meny!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Som du kanskje har hørt så har Helgø og Meny slått seg sammen og heter nå Helgø Meny. Både Helgø og Meny er opptatt av kvalitet og sammen gir de deg den beste kvaliteten samtidig som det benyttes lokale matvareprodusenter. Hver eneste dag kjøpes det inn ferske råvarer fra lokale produsenter. Dette betyr blant annet at du får rykende ferskt brød fra Sandnes, reker fra Jærens Rev, honning fra Bjerkheim, lam fra Kvitsøy, Jærbiff fra Lye og mye mer.

Utvalget er større og det blir billigere for kundene. Visst du forresten at Helgø Meny har eget kjøkken og pølsemakeri? Her lages alt i fra pålegg av beste kvalitet, salting og tørking av fenalår og pinnekjøtt, salater og andre delikatesser.

Kilde: www.meny.no

Vil du smake?

Har du allergi har Helgø Meny et godt utvalg av allergivennlige matvarer

 

,

4 svar til Helgø Meny!

 1. Nicolai Urbye Myklebust 15. april, 2015 den 16:41 #

  Hei kjøpte tre kartonger med Q-melk hos dere i dag, der to av disse ikke hadde tilstrekkelig lim i toppsammenfatningen til å holde tett.

  Føler at slike ting burde være plukket opp et sted i logistikkprosessen før de lekker ut over bilen til uforvarende kunder og får disse til å lukte råtten melk i noen måneder framover.

  Mvh
  Nicolai

  • Isabelle 16. april, 2015 den 08:42 #

   Hei Nicolai!

   Ta kontakt med Helgø Meny på tlf: 51 96 03 50 🙂

 2. Arnhild Hagen 21. august, 2012 den 10:05 #

  Reker kjøpt på Helgø Meny, Kvadrart fredag 17 august var ikke bra. Vi måtte kaste nesten en kilo. Vi har alltid fått gode reker på Helgø. Det var før sammenslåingen med Meny. Reker blir ikke kjøpt så lenge kvaliteten ikke er god.
  Hilsen
  Arnhild Hagen

  • Isabelle 21. august, 2012 den 10:44 #

   Hei Arnhild!
   Dette er selvsagt veldig beklagelig. Vi anbefaler at du tar med deg kvitteringen til Helgø Meny og forteller dem om din opplevelse. Vi vil videresende din klage direkte til butikksjefen på Helgø Meny.

   Mhv
   Isabelle
   Markedskoordinator

Åpent i dag
10-21