Glød fra innsiden og ut!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

BeWell Klinikken og Makeup Art feirer kvinnedagen ved å invitere deg til en forskjønnende kveld på kvadrat! Her vil du få nyttige tips og demonstrasjoner om hvordan du kan ta vare på både det indre og ytre – fra ernæringstips og mat som booster din naturlige skjønnet til makeupteknikker som får frem dine beste trekk og introduksjon til aktuelle behandlinger den kosmetiske legen kan tilby. Det vil også være goodiebags og selvfølgelig spesialtilbud på legens behandlinger og Makeup Arts produkter. Smaksprøver blir det også mulighet for 
Vi ønsker deg velkommen til vårt arrangement, og håper vi ser deg!

8 mars. Klokken 18.00-21.00 oppmøtested: Ved Newsman, Kvadrat 2 etg.

Dr. Rolah O. Lønning,
Naturlig vakker med kosmetiske behandlinger

 

Dr. Rolah Lønning er BeWell sin kosmetiske lege. Hun har flere års erfaring med problemstillinger innen hud, kosmetikk og estetisk medisin. Hun er lidenskapelig opptatt av hvordan en kan ivareta huden i forhold til riktig ernæring og har kosmetiske behandlinger som sitt spesialfelt. Hun er også forfatteren av boken «Frisk hud», og har opptrådd en rekke ganger i media som skjønnhetsekspert.

Malin Gramstad Ekstrøm,
Oppskriften på glød fra innsiden til utsiden


Malin har bachelor i ernæring og også utdannet innen raw food og vegansk ernæring fra en av de fremste skolene i Los Angeles. Her har hun også hentet hjem inspirasjon fra de siste mattrendene. Malin er lidenskapelig opptatt av hvordan gi deg glød ved hjelp av superfood og sunt kosthold, skjønnhet fra innsiden til utside! Hun er også utdannet makeupartist og ekspert på hudpleie generelt.

Camilla Fugelli,
Naturlig vakker med makeup

Camilla har jobbet med makeup i 15 år som både makeupartist og makeupinstruktør. Hun er i tillegg utdannet allmennlærer og er daglig leder av Makeup Art og BeWell Klinikken. Hun vil demonstrere hvordan du kan benytte makeupteknikker og produkter for å få frem dine beste trekk og farger på en optimal og naturlig måte.

PÅMELDING
Arrangementet er gratis, og du melder deg på ved å sende navn og telefonnummer til post@be-well.no. Ønsker du å ta med en venn eller venninne skriver du det i mailen.

NB! Påmelding er bindende.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

I dag er det
stengt