Fortsatt trygg handel på Kvadrat i 2021

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel
Ansatte hos Capone og Mrs. Capone og flere andre butikker benytter nå munnbind for din og deres egen trygghet

For å trygge handelen på Kvadrat vil vi anbefale alle å bruke munnbind i situasjoner der det er vanskelig å holde minimum en meter avstand til andre. Ansatte hos blant annet Capone og Starbucks har fått påbud fra sine kjeder om å bruke munnbind på jobb.

Kvadrat er opptatt av sikkerheten til kunder og ansatte på senteret. Derfor er det innført flere smittevern- og hygienetiltak ut over myndighetenes anbefalinger, for å sikre en trygg handel i januar.

Det ble like før jul montert Coversafe-folie på alle bordene i Foodcourten, håndtak til kundetoaletter og på skranken på Kundesenteret og Posten. Det skal hindre spredning av virus og bakterier. Coversafe er en selvklebende folie med antimikrobiske egenskaper som forhindrer spredning av virus og bakterier med inntil 99,9%.

Alle bord i foodcourt-området, samt håndtak til kundetoaletter og skranken på Kundesenteret og Posten blir foliert med en gjennomsiktig folien.

– Folien er godkjent for kontakt med mat, og den rengjøres med klut og vann som vanlig rengjøring. Rengjøring vil ikke påvirke effekten av folien, forteller Driftssjef, Ingve Stangeland.

Folien har en dokumentert varighet på 4 år, og kan brukes på alle overflater som berøres.

Kvadrat har også innført en rekke andre tiltak for å hindre smitte. Det viktigste er å gi besøkende tilgang til spritdispensere. I tillegg blir det vasket ofte og grundig samtidig som besøkende stadig blir minnet om smittevernsrådene – både på skjermer på senteret og ved opprop.

Besøkende på Kvadrat er flinke til å følge de rettingslinjer som gis. Det er betryggende, både for ansatte og besøkende.

– Vi oppfordrer alle som besøker oss til å følge anbefalingene, og gjerne besøke oss på tider der det er færrest besøkende – før 12.00 og etter 19.00, sier driftssjefen.

Ansatte på Starbucks benytter også munnbind for din og deres egen trygghet


Tiltak som gjøres på Kvadrat, er:
• Vi anbefaler alle kunder å bruke munnbind i situasjoner der det er umulig å holde en meter avstand til andre.
• Foliering av bord, skranker og håndtak med Coversafe.
• Vi ønsker å spre handelen i det tidsrommet vi har åpent og kan anbefale kunder å komme når det er færrest personer på senteret, som normalt er før kl. 12 og etter kl. 19.
• Vi har innført spesifikke hygieneregler og smitteforebyggende tiltak på senteret, og følger nasjonale og lokale smitteverntiltak.
• Kvadrat har økt renholdet og har spesifikke vaskerutiner av fellesområder.
• Kvadrat er et stort senter, og vi oppfordrer alle besøkende om å holde seg til helsemyndighetenes anbefalinger om avstand og størrelser på grupper. Dette informeres om via plakater, på informasjonsskjermer og over høyttaleranlegget.
• Markedskampanjer tilpasses situasjonen og har som formål å ikke samle mange mennesker på samme sted til samme tid.
• Vi oppfordrer alle besøkende til god håndhygiene og til å benytte hygienestasjoner med gratis desinfeksjon der de er satt opp. Det er 80 stasjoner i fellesareal i tillegg til at alle butikker har håndsprit tilgjengelig i butikk.
• Våre butikker og serveringssteder tilbyr kontaktløs betaling og vi anbefaler kunder å benytte dette når du har mulighet til det.
• Matservering skjer i henhold til helsemyndighetenes bestemmelser om avstand og grunnleggende krav til smittevern.
• Frisører, hudpleiere og andre virksomheter med én-til-én-kontakt følger
helsemyndighetenes smitteveiledere, og driver på en smittevernfaglig forsvarlig måte.
• Det er hengt opp plakater og gulvmarkeringer i fellesarealer, butikker og på spisesteder med påminnelser om smittevernstiltak og avstandsanbefalinger.
• Vi tilbyr gratis hjemkjøring av varer mandag til fredag i hele januar 2021.
• Kvadrat har en egen beredskapsgruppe som jobber med situasjonen fortløpende.

Takk for du er med og bidrar til en trygg handel ved å følge anbefalinger og tiltak som blir iverksatt!
Sammen skaper vi trygg handel!

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-22