Årets trendfarge finner du på Kvadrat

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Vårens første kolleksjon fra Days Like This er inspirert av bybildets kontraster i alt fra asfaltjungelen til frodige bakgårder. Betong og botanikk har inspirert både stilen og fargetemaet som har grønt, grått, svart og blått som hovedfarger. Nyanser som pudderrosa og beige bidrar til en mykere helhet.

 


Urban chic er en kolleksjon tilpasset norske kvinner med en travel hverdag, som likevel har et ønske om å føle seg fin til enhver tid.

 

Dette er kolleksjonen
Kolleksjonen underbygger ønsket om en ny start, og er frisk og avslappet på én og samme tid. Poplin-skjorter i kombinert med løs mohair-strikk og en satengbukse er et godt eksempel på dette. En florlett bluse med botanisk trykk under en røff militær jakke med et par slitte jeans til utgjør en hverdagsstil som er både urban og feminin. Plaggene er anvendelige, lette å bære og har en praktisk undertone.


Årets trendfarge finner du hos Days Like This Kvadrat

Årets trendfarge
Sesongens trendfarge «video green» er å se på mohair-blend-genseren Odense, som også kommer i knall rosa og en variant med lekne striper i en mer
nedtonet fargeskala. Alle tre genservarianter er fine å kombinere med Volden volang-skjørt i bomullstretch.

Bærekraftig mote
Urban chic-kolleksjonen sitt viktigste plagg er en chino-bukse i økologisk bomull. Days Like This jobber hele tiden aktivt med bruk av mer bærekraftige materialer. Dyrking av økologisk bomull foregår uten bruk av kjemiske sprøytemidler og kunstgjødsel, og jordsmonnet beskyttes gjennom vekseljordbruk. Buksen har en avslappet passform, er lett å kombinere med kolleksjonens ulike overdeler, og kommer i fargene dusty rose, navy, teal og kitt.


En bærekraftig bukse – laget av økologisk bomull

 


Små detaljer utgjør hele antrekket

 


Hele kolleksjonen finner du på Kvadrat, og er nylig ankommet butikk!

 

 

Days Like This finner du 1. etasje sør, like ved Informasjonen. Benytt inngang C for korteste vei

 

 

, , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

Åpent i dag
10-21