En trofast faghandel på Kvadrat flytter til større lokaler!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Dyrebutikk sier kanskje du. Faghandel sier Per Arild Evjeberg, butikksjef for Dyrego Kvadrat. “Vi selger ikke bare dyrefòr, vi selger også dyrene som spiser den. Her får du hele pakken, men viktigst av alt så har vi kompetansen du trenger. 2 av de ansatte her har vært med siden den første butikken åpnet på Kvadrat i 84. I tillegg til produktene og dyrene vi selger, får du også kompetansen vår med på kjøpet”.

 


Dyrego Kvadrat er på mange måter en lekebutikk for kjæledyret ditt.

“Det blir litt det samme som at jeg foretrekker å kjøpe kjøtt hos slakteren, og maling hos malebutikken. Jeg vil vite at jeg tar den riktige beslutningen. Dette blir også spesielt viktig når det kommer til dyr.”

– Per Arild, daglig leder Dyrego

 

Torsdag 31. august åpner Dyrego Kvadrat i nye lokaler, like ved inngang A (samme plan som Clas Ohlson, med Apotek1 og Xpressrenseriet som nærmeste nabo). De dobler størrelsen på butikken, og har ikke mindre enn 500 kvadratmeter med fòr, utstyr, gnagere, fisk – og nå også reptiler. De er faktisk en av de første butikkene i Norge til å satse på dette! Selv om de ikke vet med sikkerhet alle detaljene rundt nøyaktig hvilke reptiler de får godkjenning på,  kan de med sikkerhet si at det blir mulig å kjøpe ikke-citis-belagte slanger (les: slanger som ikke er truet), samt gekkoer.

Høstens trender og nyheter
I tillegg til dette kan Per Arild fortelle om en stilig og høyst aktuell høstnyhet! Med 220 regndøgn i året er det vel få plasser i landet hvor regntøy til hund er mer passende. Kolleksjonen er skikkelig fin, og vi tror dette er noe som kommer til å bli populært blant kundene våre, forteller Per Arild.


Regntøy til hund finnes i ulike farger to størrelser, og er utrolig populært hos kundene (og hundene, vil vi anta)

En annen trend vi ser i markedet er fôr uten korn, populært kalt “grain free”. Dette finnes både til hund, katt og gnagere. Så vegetartrender har ikke nådd dyrerike enda? lurer vi.

– Joda, smiler Per Arild. Nå er det jo slik at kostholdet til våre firbente venner styres av eierne, men vi selger også en del vegetar. Det skal også nevnes at de lærde strides om hvorvidt “grain free” er anbefalt til gnagere, men den debatten trenger vi ikke å utdype noe mer i denne artikkelen.

Hva er det mest populære kjæledyret?
Hvilke dyr er det dere selger mest da? Vi tipper hamser, og ser for oss at det må være utrolig populært hos mange barn.

-Tja, det er samme familie, men det er faktisk rotter sier Per Arild før han kjapt legger til at dette er utrolig sosiale og intelligente dyr. Sett dem på skuldra, og de kan sitte der hele dagen. Det som mange ikke liker er halen, og det ødelegger nok litt for helhetsinntrykket til rotta.

Vi nikker bare bekreftende. Dette var kanskje ikke helt det svaret vi hadde sett for oss.

– Vi selger selvfølgelig også mye kanin, hamster, marsvin og fisk, alt avhengig av hvem som skal ha dyret.


Margunn, fra Dyrego Kvadrat viser stolt frem det husdyret de selger mest av! Ganske søt, egentlig.

Enten du er interessert i rotter, har lyst på en reptil i stua, eller tilhører den mer tradisjonell generasjonen med hund, katt og fisk; Dyrego Kvadrat har utvalget og kompetansen du trenger! Du finner dem i 1A, samme plan som Clas Ohlson. Her er både du og kjæledyret velkommen, og den nye butikken har kort vei fra p-plass til butikk da den ligger kun meter fra inngangsdøra.


Dyrego har et bredt utvalg av fisk! Men de selger ingen fisk til fiskebolle, dette da de er opptatt av at fiskene skal ha det bra.

 

 


Kalle Kanin trives godt i nye lokaler, og er i trygge hender hos de ansatte på Dyrego.

 

Velkommen!

, , , , , , , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21