En større, lysere og bedre Obs! Kvadrat

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Torsdag 19. oktober er det åpningsfest hos Obs Kvadrat til åpningsfest, og du er invitert! Ikke mindre enn 4000 kvadratmeter er renovert, og butikken fremstår som større, lysere og mer oversiktlig.


“Selv om butikken er stor, skal det fortsatt være enkelt å finne frem. Det skal være raskt og effektivt å handle hos oss”

 

Den ferskeste fisken
Den ferskeste dagligvarefisken finner du hos Obs! Her er det kort vei fra havet til butikken, da Obs får fisken direkte fra levert fra fiskeren. De pakker daglig fersk fisk i butikk, og får levering flere ganger i uken. Dette gjør at fisken er ferskere enn noen gang, her er det ingen andre butikker i regionen som kan konkurrere. Obs skal være mest attraktive fiskeavdelingen både på pris, kvalitet og utvalg sier daglig leder, Kjell Jarle Soland.

Butikkstekt brød 
Brød og småvarer stekes nå i butikk, og Obs har som mål og aldri være utsolgt for brød. Ettersom vi steker brødene selv blir også kvaliteten en helt annen, de fleste kan si seg enig i at fersk brød smaker best.


Ferskere fisk skal du lete lenge etter!

 


Obs! Kvadrat har en målsetning om å alltid ha nystekt brød i butikk.

 

Visste du for øvrig at Obs har eget øl-avdeling med 220 ulike varianter? Disse byttes ut 3 ganger i året, og er kategorisert fra lys til mørk-øl.

 

Ny og større frukt og grønt avdeling.
En annen avdeling det satses stort på er frukt og grønt. Her skal de virkelig bugne, her får gulrøttene tellekanter og den nye layouten presenterer avdelingen mer som et marked.

Lettere å finne frem
Med 4000 kvadratmeter er det viktig at skiltingen er på plass, og at kategoriseringen er alt annet enn tilfeldig. Dagligvarene integreres i større grad med fag, hvor dette blir naturlig. Nå finner du kaffefilter på samme sted som kaffemaskinen, og kjøkkenavdelingen er også flyttet nærmere dagligvarene for å skape en bedre flyt for kunden. Ved hjelp av store skilt i tak, disk og hyllekant blir det nesten som å orientere seg på en flyplass – du forflytter deg i riktig retningen uten at du tenker over hvordan. Det er i alle fall ambisjonsnivået vårt.


Løft blikket – nå blir det enklere å finne frem på Obs Kvadrat!

Mat Uten
Obs er store på Mat Uten, altså allergivennlig mat. På Kvadrat finner du et bredt utvalg, både som tørr og frysevare. Vi vet at dette er noe som kundene våre etterspør, og vi utvidet derfor dette tilbudet ytterligere under ombyggingen.

Asiatisk
Asiatisk er den nye taco-fredagen. Mulighetene er mange, og det er lett å variere og tilpasse smakene. Obs Kvadrat satser også her, og det er nok ikke tilfeldig at denne kategorien har -40% på åpningsdagen. Se under for mer info og flere gode tilbud

Skikkelig gode åpningstilbud (gyldig 19. okt) 
Fersk laks, pakket på stedet, kun til 99,- kr kiloen.
Assorterte Grandiosa-varianter til 4 for 100,-
-40% på et stort utvalg asiatiske produkter
Pepsi Max 6 x 1,5L 89kr + pant


Pepsi Max er et av de mest populære tilbudene på Obs Kvadrat, det er tydelig at kundene elsker Pepsi Max!

 

OBH NORDICA Grytesett. 3 gryter.  1,4L + 3L + 4,8L
Kr. 399  (Før kr 1199,-)

Fleecepledd 2 farger
Kr 20,-  (før kr 149,-)

HØIE Sengesett martin blå 140X200 CM OG 140 X 220 CM
Kr 99,- (før kr 299,-)

DBS 20» SYKKEL Intruder YMD405 G/J
Kr 699,- (Før kr 2 290,-)
(Begrenset antall)

BODUM Skjærebrett  3PK med holder
Kr 69,- (før kr 499,-)
(Så lageret rekker)

 

Obs! Kvadrat finner du i 1 etasje, sørbygg. Benytt inngang C for korteste vei

 

 

 

 

, , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

I dag er det
stengt